Acasă Stiri Android Si Noutati Iata cat mai costa un telefon clasic Nokia pe eBay

Iata cat mai costa un telefon clasic Nokia pe eBay

0

Iata cat mai costa un telefon clasic Nokia pe eBay – Cei mai tineri, pana in 20 de ani nu cred ca au apucat sa butoneze un telefon clasic dar cei peste 20 de ani cu siguranta ca isi aduc aminte cu nostalgie de acele vremuri cand butonau telefoane Sagem, Nokia sau Sony Ericsson. din fericire, multe dintre aceste telefoane clasice se mai pot cumpara si in 2015 la preturi destul de mici, valabil pentru unele modele. Veti vedea in acest articol ca unele modele clasice Nokia pot fi cumparate si la preturi ce se apropie de 1000 de $.

Dar unele modele – chiar si noi – pot fi achizitionate contra unor sume de cativa zeci de dolari. Am sa va prezint in cele ce urmeaza cateva modele interesante ce pot fi inca achizitionate de pe eBay la preturi destul de bune, telefoane pe care le recomand celor nostalgici, colectionarilor dar si celor mai tineri pentru a vedea si ei cam cum aratau si cum functionau telefoanele in anii 2000, telefoane a caror baterie uitai sa o mai incarci 😉

Aparut in 2003, modelul Nokia 6230 (i)a fost unul dintre cele mai bune, raspandite si apreciate telefoane mobile din perioada respectiva:

ew4 Iata cat mai costa un telefon clasic Nokia pe eBay

Una dintre vedete, Nokia 6310i, telefon aparut in anul 2002:

sdaf Iata cat mai costa un telefon clasic Nokia pe eBay

Nokia 8210 a fost lansat in 1999 si era unul dintre cele mai subtiri si usoare telefoane din acea perioada, telefonul avand o greutate de numnai 9 grame:

SADCX Iata cat mai costa un telefon clasic Nokia pe eBay

Lansat in 1998, Nokia 5110 a fost cu siguranta vedeta in materie de telefoane mobile pentru multa vreme. Multi tanjesc dupa el si acum! din fericire, telefonul inca se gaseste la preturi mici, modele perfect functionale.

asf Iata cat mai costa un telefon clasic Nokia pe eBay

agsd Iata cat mai costa un telefon clasic Nokia pe eBay

Iata si un model clasic, un Nokia 8800 Arte – Gold, telefon clasic ce costa nu mai putin de 1150$.adfs Iata cat mai costa un telefon clasic Nokia pe eBay

Dar iata si un clasic 8800 lansat in 2005 la un pret mai bun:

vbsfd Iata cat mai costa un telefon clasic Nokia pe eBay

Un Nokia 6210 lansat in 2000 era considerat la vremea respectiva unul dintre cele mai bune telefoane din lume, un fel de Galaxy S6 de astazi! Cel mai ieftin poate fi cumparat la preturi ce pornesc de la 25$ dar exista si modele noi ce costa si 275$, asa cum este si cel de mai jos:

wrtw Iata cat mai costa un telefon clasic Nokia pe eBay

Daca doriti un 6210 la un pret mic:

8967 Iata cat mai costa un telefon clasic Nokia pe eBay

In 2003, anul in care a fost lansat, Nokia 6800 era si el ceva deosebit si atipic. In 2015, el costa cativa dolari:

asef Iata cat mai costa un telefon clasic Nokia pe eBay

In 1998 Nokia 9000 Communicator avea integrata tehnologie de ultima ora, ecran imens pentru perioada respectiva – 4.5″ si procesor Intel 386. Cei de la Nokia au produs seria Communicator pana in 2007. Iata un Nokia 9210 Communicator la 80$.

qqaws Iata cat mai costa un telefon clasic Nokia pe eBay

Siemens A50 a fost la inceputul anilor 2000 in Romania unul dintre cele mai populare telefoane in Romania. El poate fi gasit inca la preturi bune:

5efw Iata cat mai costa un telefon clasic Nokia pe eBay

Dar si modelul Siemens C35:

ASas Iata cat mai costa un telefon clasic Nokia pe eBay

La fel de popular a fost la noi in tara si telefonul SONY ERICSSON T68i:

gtds Iata cat mai costa un telefon clasic Nokia pe eBay

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here