Connect with us

Stiri despre telefoane

Instalare si configurare cartela Digi Smart CAM, coduri de erori

Published

on

Instalare si configurare cartela Digi Smart CAM, coduri de erori – Daca te-ai abonat la televiziunea prin cablu de la Digi, probabil ca ai primit si o cartela de tip Smart CAM. Cu ajutorul ei vei putea sa receptionezi canalele TV, inclusiv cele in format HD (depinde si de abonament).

Instalarea ei nu este tocmai complicata, dar este adevarat ca poate nu te pricepi sau poate ca ai introdus-o in televizor si ai primit o serie de erori. In acest articol, am sa va arat ce erori poate returna cartela, ce reprezinta acestea si cum se introduce corect cardul.

Inainte de toate, trebuie sa va asigurati ca aveti un televizor compatibil, unul cu certificare CI+. Sunt slabe sanse sa nu ai asa ceva, pana si cele mai ieftine TV-uri se bucura de aceasta certificare. In cazul in care totusi nu suporta, cereti operatorului un receiver deoarece nu aveti ce face cu cartela. Practic, ea inlocuieste acel receiver si ne scuteste de un echipament sau o telecomanda in plus.

Advertisement

1 – Cartela trebuie introdusa corect in modulul pe care l-ati primit. Trebuie sa tineti cont de indicatiile afisate, este important acest pas. Nu fortati si nu indoiti cardul.

cartela Digi Smart CAM coduri de erori

2 – Modulul trebuie introdus in televizor. Asigurati-va de pozitionarea corecta a lui si nu fortati.

3 – Dupa ce ati inserat Digi Smart CAM in televizor, veti primi un mesaj de autentificare. Trebuie sa asteptati pana cand autentificarea se realizeaza si sa nu opriti teleizorul. De regula, dureaza cateva minute.

Advertisement

4 – Pentru a va bucura de noua lista de canale tv, este necesara o noua scanare a progrmanelor.

5 – Codul PIN prestabilit este 0000. Acesta poate fi schimbat daca doriti (inclusiv pentru un control parental).

Coduri de eroare pe care vi le poate returna un Digi Smart CAM

[the_ad id=”76867″]

Advertisement
 • Eroare 3 – Nu este introdus Smart Card
 • Eroare 8 – Smart Card nu este valid
 • Eroare 9 – Smart Card expirat, asteptati pana cand mesajul dispare
 • Eroare 10 – Acces nepermis. Asteptati activarea sau verificati plata ultimei facturi
 • Eroare 17 – Scoateti televizorul din priza pentru cateva minute / scoateti si reintroduceti cardul / reveniti la setarile din fabrica are televizorului
 • Eroare 20 – Eroare de comunicare Smart Card. Il scoateti si il reintroduceti
 • Eroare 21 – Verificare esuata, reinserati cardul
 • Eroare 23 – Smart Card nu este certificat
 • Eroare 24 – Cardul nu este introdus corect in suport/televizor
 • Eroare 26 – Card neinperecheat, asteptati activarea

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
6 Comments

6 Comments

 1. Stan costel

  martie 2, 2021 at 15:47

  Buna ziua,am făcut comandă de receiver,și de cartelă,de aproape o luna de zile,și tot aștept,și aștept,stau și ma întreb,oare,le voi primi?

 2. Cosmin

  martie 2, 2021 at 16:13

  De primit, le primesti. Ramane de vazut cand…Bate-i la cap cu telefoane.

 3. Radu Eugen

  aprilie 13, 2021 at 11:25

  Smart cam nu trebuie să-mi dați și o cartela

 4. Elena

  august 19, 2021 at 19:50

  Cât durează până la activare?

 5. Anonim

  august 26, 2022 at 13:13

  cum activez smartcam ul?

 6. Tony D

  ianuarie 6, 2023 at 04:12

  Salut! Eu am un televizor Samsung UE55MU6500 cu diagonala 55”. Locuiesc in Londra și am antenă prin satelit. Aș dori să știu dacă pot folosi acest digi smart cam la antena prin satelit in locul receiver-ului și unde și cum trebuie introdus cablul de la antena in televizor. La mufa veche de antena sau la cea de cablu coaxial? Am înțeles că la Focus Sat poți folosi modulul in locul receiver-ului de la antena prin satelit. Sau poate am înțeles greșit de pe site-ul lor. Oricum receiver-ul este foarte vechi ca model,deși are doar câțiva ani și rezoluția este foarte slabă. Eu aș dori sa mă portez la digi deoarece focus sat au scos prima tv cu toate canalele de sport,deși nu a trecut un an de când le băgase in locul celorlalte de dinainte de la Look Sport. De-abia am plătit pe câteva luni înainte înainte de sărbători,dar nu am ce vedea. Dacă îmi puteți da niște răspunsuri,v-aș fi recunoscător. Mulțumesc.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des