Acasă Stiri Android Si Noutati Adevarul legat de “Bye Bye WiFi” de la Vodafone!

Adevarul legat de “Bye Bye WiFi” de la Vodafone!

19

Bye Bye WiFi, adica sloganul celor de la Vodafone din ultima vreme ma irita din ce in ce mai mult si personal NU inteleg rostul acestei reclame sau campanii, in cele ce urmeaza am sa va spun pe scurt de ce acest lucru mi se pare incorect din partea operatorului de telefonie mobila.

Reclama cu “Bye Bye WiFi” a rulat o bucata buna de timp la TV si normal ca nu am acordat importanta deoarece eram ferm convins ca lucrurile nu sunt atat de roz pe cat ni se sugereaza si pana la urma, as vrea si eu sa vad pe cineva care spune “Bye Bye WiFi” si se foloseste exclusiv internetul 3G sau 4G. NU cred ca exista asa ceva!

Acoperirea operatorilor de telefonie mobila NU este inca cea mai buna la noi in tara, inca sunt multe locuri / orase / sate in care semnalul / viteza conexiunii lasa de dorit.

Eu stau in Bucuresti si desi am un abonament cu internet 4G plus un telefon compatibil, situatia nu este roz nici pe departe!

Am vazut acum cateva zile pe la Basarab o reclama pe un bloc, ceva de genul: “Bye Bye WiFi” – cu 5E pe luna ai 5GB internet! 5GB? Cum adica “Bye Bye WiFi” cand acesti 5GB de net pe mobil se pot duce si in cateva ore sau in cateva zile? Eu inteleg ca este o reclama, dar hai sa fim corecti totusi.

261231t5t5

Partea interesanta apare imediat cum ajungi pe pagina de web dedicata acestei campanii si vezi urmatoarele (citez):

Activează-ți Bye Bye WiFi
și ai net nelimitat în țară și în Europa

Ia-ți un abonament cu un telefon la un preț special, alege opțiunea Bye Bye WiFi din aplicația
MyVodafone și ai bonus net nelimitat. Fără parole, fără restricţii. Doar internet fără limite, oriunde şi oricând ai chef.

Am zis ca totul e bun si frumos, chiar ai net nelimitat, fara parole si fara restrictii!

Bun, ce sa vezi daca te uti mai in josul paginii (citez):

Ia-ţi un abonament SMART, alege opţiunea Bye Bye Wi-Fi şi ai bonus primele 2 luni net nelimitat naţional. După cele 2 luni ai 2GB la doar 3€/lună.

Ia-ţi un abonament RED, alege opţiunea Bye Bye Wi-Fi şi ai bonus primele 3 luni net nelimitat naţional plus dublul beneficiilor de roaming din abonament. După cele 3 luni ai 2GB la doar 3€/lună. Bonusul dublu beneficii în Roaming se dezactivează o dată cu beneficiile de Roaming incluse în abonament sau la dezactivarea opţiunii Bye Bye Wi-Fi 2GB la 3€.

Ia-ţi un abonament SUPER RED, alege opţiunea Bye Bye Wi-Fi şi ai bonus primele 3 luni net nelimitat național, 10 zile net nelimitat în Europa în cursul celor 3 luni și dublul beneficiilor de roaming din abonament. După cele 3 luni ai 5GB la doar 5€/lună. Bonusul dublu beneficii în Roaming se dezactivează o dată cu beneficiile de Roaming incluse în abonament sau la dezactivarea opţiunii Bye Bye WiFi 5GB la 5€.

Poate nu inteleg eu prea bine si imi scapa ceva, insa NU este nelimitat si SUNT restrictii!!! “Bye Bye 4G”

19 COMENTARII

 1. Intrebare: cei care au facut campania(firma de advertising) este aceiasi cu “decat bau bau muceai mai bine bye bye mucegai” ??? 2 reclame care rulau enervant de des

 2. Daca vreti adevaratul bye bye wi-fi il gasiti la Digi Mobil.
  Am 30 GB la viteza 4G iar dupa epuizarea lor viteza scade aproape insesizabil!!!
  Totul impreuna cu convorbiri nelimitate in orice retea plus trei mii de minute internationale.
  La doar 5€ / luna.

 3. WiFi este competitorul cel mai inversunat al operatorilor telecom, si il ataca neputand sa contracareze. Acum vreo 10 ani am vazut apeluri video in Vodafone in .ro, dar acum avem skype, whatsapp, fb tot pe telefon si independente de vocea sau datele operatorului. Plus omul se obisnuieste sa rezolve totul ACUM, si ramane depedent de operator si in viitor.

 4. Da… Se pomenește de DIGI – ok dar dacă stai chiar intr-un Municipiu unde DIGI “vine” pe celule Vodafone ce “te faci” ?….. Nu au acoperire iar dacă ieși chiar și din loc acoperită DIGI = KAPUT.
  BUN…. voi spuneți în articol pe web ca cei 5G cu 5 € ii termini în Citeva zile…. Va contrazic pe 4G așa cum merge Orange ii termini intr-o ora ( downloadat un rom pt E4 Lite pe wifi si am ieșit fără să-mi dau seama din acoperirea wifi , tel a trecut în 4G si nici nu apucasem a termina tigara tel. clincani cînd mă uit restul de 680Mb ii lua în 4G noroc că am suficient pe Orange ca si trafic altminteri Rupea buzunarul – așa și la Vodafone te “ia betia vitezei” apoi platesti……. de-ti merg fulgii ) de nu ești atent…..

  Și DA !!!!! – O foarte mare abureala cu acea reclama de la Vodafone !!. Unde este CNA-ul ?…. Oare ei or fi abonați Vodafone ?….. Întreb și eu…. Nu acuz….
  …… Dar parcă au fost amendați….. Pt faptul lipsei de acoperire, pt lipsa trafic roming sau ceva de genul asta….. Parese ca aceasta reclama le-a adus “pe lîngă credului” si o amendă serioasa….. Vedeți pe google dar parcă așa am văzut, nu am avut răbdarea a lectura articolul…… Din titlu se dădea de înțeles tocmai în urma acelei campanii publicitare…..

  • Așa este. E o vorbă care trebuie să ne-o reamintim cînd “ne minca’n palma” să plecăm urechea la publicitate….. : ” Nu tot ce zboară se mănâncă”. Și da chiar și la Orange 4G prepay diferă de 4G abonament…. Prepay uneori nu se conectează la email prin 4G…. Iar viteza de 2-3 ori mai mică ca la abonament….. ( Pe ab. în mers in Masina sub 42Mb/s nu scade , prepay Si stationar…… ești fericit de ajungi la 28-32 !!!!! ) Si testat în mai multe locatii, chiar și Buc. la fel, mă făcură să schimb sim prepay dar tot aia….. am schimbat sim 1 cu 2 – la fel….. Din cite stiu 4G e un standard universal dar uite ca nu e…… Deci ai dreptate !!!!.

 5. Eu stau în Deva…si nu am semnal ca lumea ce sa vb de 3g-4g…m-au sunat de la vodafone să îmi dea nu stiu cat net etc…si când le-am spus de semnal au început să o cotească…plus ca am făcut 4 sesizări…si degeaba…din septembrie anul trecut să întâmplat ceva…nu mai au semnal de internet nu are rost să vb…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here