Acasă Aplicatii pentru telefoane Android Iata cea mai buna aplicatie pentru apeluri si mesaje false

Iata cea mai buna aplicatie pentru apeluri si mesaje false

0

Iata cea mai buna aplicatie pentru apeluri si mesaje false, “fake calls” cum mai sunt ele cunoscute si este cea mai buna din cate am incercat eu pana acum, insa nu este singura in Google Play. Totusi, fata de restul aplicatiilor este completa si are un rating destul de mare, inevitabil in interfata aplicatiei apar si reclame, insa in momentul primirii unui apel sau SMS fals, acestea lipsesc, asta este in aspect important.

Poti face si glume cu aceasta aplicatie, insa nu la asta vreau sa ma refer acum. Imi place ca iti poti inregistra vocea sau chiar alta voce si poti scapa din anumite probleme sau situatii. De ce ai folosi o astfel de aplicatie? Asa cum spuneam, te poate scapa de situatii din care aparent nu ai scapare pe moment. Spre exemplu, poti primi “un apel fals” atunci cand esti cu cineva si nu ai chef sa stai de vorba cu el dar nu stii cum sa-i spui asta, un moment propice pentru a avea un pretext de a vorbi la telefon plus multe alte situatii ce pot aparea.

Ce face aplicatia pana la urma? O instalezi, o pornesti si poti seta ca la un anumit interval de timp sa fii sunat de cineva. Spre exemplu, poti tu seta ca in 30 de secunde sa fi apelat de sefu sau de sotie, telefonul va suna, pe ecran va fi afisat numarul dorit si introdus de tine, poti seta acelasi ton de apel ca cel al telefonului, pana si aplicatia unde vei primi apelul va fi cea originala.

Iata cam cum arata interfata aplicatiei de apeluri false si ce setari sunt disponibile:

Aplicatie pentru apeluri si mesaje false – Vedem pentru inceput setarile disponibile, faptul ca putem introduce numele si numarul persoanei care ne va suna (eu am introdus un numar la intamplare) avem la dispozitie si setari referitoare la durata convorbirii. De la 15 secunde pana la nelimitat.

Mai departe, putem selecta tipul de apel dorit sau numai un apel nepreluat, putem inregistra si adauga o voce “cu care sa vorbim”, avem si posibilitatea de a seta intervalul de timp pana la care vom primi acest apel fals. 10 secunde, 30, un minut, 5, 15, 30 minute sau imediat.

Aplicatie pentru apeluri si mesaje false -Dupa setare interfata va arata fix ca mai jos. Inainte sa inchidem aplicatia vom vedea timpul ramas pana cand vom fi sunati, in capturile de la sfarsit observam ca telefonul suna, interfata este cea a aplicatiei de telefonie deja instalata pe telefonul nostru si nimic nu tradeaza faptul ca am folosi o aplicatie falsa sau un truc!

Asa cum spuneam, aplicatia pentru apeluri false este una ok ce poate fi candva de ajutor, ea poate fi descarcata gratuit accesand acest link din Google Play.

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here