Iata cum iti gasesti, blochezi si stergi telefonul cu contul de Google!

Iata cum iti gasesti, blochezi si stergi telefonul cu contul de Google! – Am sa va arat in cele ce urmeaza cat este de simplu sa va gasiti un telefon pierdut sau furat, aveti nevoie numai de contul de Google cu care ati conectat telefonul, nu conteaza daca acesta este pornit sau oprit!

Astfel, il puteti gasi prin casa deoarece veti primi un apel de la Google, mai exact de la Android Device Manager si telefonul va suna 5 minute la intensitate maxima, il puteti gasi cu ajutorul GPS-ului (trebuie sa fie activat), il puteti bloca de la distanta pentru ca nimeni sa nu aiba acces la datele voastre si puteti chiar sa stregeti datele personale de pe el in cazul in care nu il mai gasiti sau sunteti sigur ca l-ati uitat undeva si nu mai aveti cum sa-l recuperati (taxi, autobuz, restaurant, etc)

Trebuie sa va conectati pe PC cu contul de Google pe care il aveati si pe telefon, apoi sa cautai si sa accesati “Find your phone” – “GET STARTED”

1

Articolul continua dupa reclama:

Dupa ce accesati aceasta functie, vi se va deschide o pagina noua in care vedeti telefoanele care au fost conectate la acest cont:

CITESTE SI:  Ce inseamna Wi-Fi Direct si cum se poate folosi?

2

Alegeti telefonul din lista (in cazul in care sunt mai multe) si dati click pe el. Vi se va deschide o lista cu optiunile pe care le aveti la dispozitie, mai intai puteti sa-l faceti sa sune la intensitate maxima timp de 5 minute sau sa-l localizati cu precizie dar si sa-l blocati.

3

Asa arata un telefon in momentul in care este sunat de catre Android Device Manager. Pentru a nu mai suna, este suficient sa atingeti ecranul sau orice tasta!

333

Vedem in capturile de mai jos si aceste optiuni, sunat, blocat, sters sau contactat prin GPS.

5 7

Asa cum vedem si mai jos, putem sa ne deconectam de la contul de Google care este sincronizat pe telefon, insa avem la dispozitie si alte cateva optiuni, asa cum vedem in captura de mai jos.

4

Este foarte simplu de resetat sau de gasit un telefon pierdut cu contul de Google, este totusi de preferat sa nu aveti nevoie de aceste setari!

Sigur te intereseaza si:

More from Cosmin

DOOGEE Y100X inca o reducere de pret buna pe everbuying.net

DOOGEE Y100X inca o reducere de pret buna pe everbuying.net – DOOGEE este...
Citeste tot

1 Comentariu

  • Am blocat un telefon Samsung de pe contul google si mi-a cerut o parola. Dupa 2 zile am gasit telefonul dar nu mai stiu sa-l deblochez. De cate ori vreau sa-l folosesc trebuie sa-i scriu parola de deblocare. Cum pot sa il deblochez definitiv?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *