Connect with us

Aplicatii telefoane Android

Aplicatia care sustine ca poate repara un display la nivel de functionare

Published

on

Aplicatia care sustine ca poate repara un display la nivel de functionare – Stiu ca suna cam ciudat, insa chiar asa se numeste aplicatia, Touchscreen Repair, insa nu va ganditi ca il repara la propriu, adica in caz ca este spart…

Practic, aplicatia poate imbunatati modul in care ecranul telefonului raspunde la comenzi (timpul de raspuns) si ca intervine in partea de software, insa nu este nevoie de root pentru a o instala. Eu am testat-o si am rulat-o pe unul dintre telefoanele mele, nu va pot spune cu exactitate daca face ceva sau nu deoarece ecranul telefonului meu functioneaza ok.

Totusi, Touchscreen Repair are o nota mare in Google Play si are multe note maxime, probabil ca utilizatorii au fost multumiti de ea. Cum functioneaza? Dupa ce o deschizi, iti vor aparea patru patrate colorate in gri si va trebui sa apesi pe butonul “start” ce apare in partea de jos a ecranului, nu putea lipsi si o reclama!

Advertisement

Dupa ce scapam de reclama, va trebui sa urmam instructiunile ce apar pe display si sa apasam (pe rand) in centrul fiecarui partatel si sa asteptam ca aplicatia sa-si faca treaba pana la capat, apoi vom relua procedura pentru fiecare patratel.

rtrtrt

La final, iti va spune daca si cu cat a imbunatatit timpul de raspuns, este interesant ca nu va trebui sa o folosesti de mai multe ori pe acelasi telefon, nu vei putea daca vei incerca sa faci asta. Aplicatia Touchscreen Repair este gratuita si poate fi descarcata de AICI.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des