Acasă Stiri Android Si Noutati Veste buna, Digi Mobil 4G in banda de 2100 MHz in cateva...

Veste buna, Digi Mobil 4G in banda de 2100 MHz in cateva zile!

24
nofollow

Veste buna, Digi Mobil 4G in banda de 2100 MHz in cateva zile! –  RCS&RDS va lansa incepand cu 20 octombrie serviciile de comunicatii mobile 4G in banda de frecvente de 2100 MHz, banda in care functioneaza majoritatea telefoanelor mobile ce au tehnologia 4G integrata, insa nu dau drumul “la teava” din prima, curios sau nu, utilizatorii din orasele Oradea si Pitesti vor avea acces primii la aceste servicii.

DiGi Mobil avea si pana acum 4G LTE, insa in banda de frecvente 2600 MHz (TDD) si deja stim ca nu multe sunt telefoanele ce suprta si acest TDD, licenta initiala a fost obtinuta anul trecut prin cesiune de la 2K Telecom, o firma controlata de Alexandru Ghita, fratele cunoscutului Sebastian Ghita.

erwfqdawrweqeqw

  • “Utilizatorii Digi Mobil din Oradea si Pitesti vor fi primii care vor beneficia de acces la tehnologia 4G in banda noua de 2100 Mhz, urmand ca pana in ianuarie 2017, aceasta sa fie implementata gradual in orasele: Bucuresti, Cluj, Timisoara, Brasov, Craiova, Constanta, Iasi, Arad, Sibiu, Galati, Targu Mures, Satu Mare, Ramnicu Valcea, Drobeta Turnu Severin, Resita, Slatina, Hunedoara, Valea Prahovei si zona Rasnov, Zarnesti, Moeciu si Bran.
  • Prima etapa a noului proiect va continua pana in iunie 2017, urmand sa acopere si alte localitati, precum si litoralul romanesc, numarand peste 1100 de statii de baza. In acelasi timp, compania continua si extinderea retelei Digi Mobil in banda de frecvente de 2600 Mhz (banda 38 LTE), numarul de statii de baza in aceasta frecventa urmand sa ajunga la aproape 1000 pana la sfarsitului acestui an”

Acesta este comunicatul de presa trimis chiar de catre companie si AICI poti verifica daca judetul si localitatea in care locuiesti au la pra actuala semnal 4G. Ok, este o veste buna ca scapam pana la urma de acest 4G mai” primitiv” de la DiGi sau cel putin vor exista si alternative. Este clar ca in curand nu vom mai cauta telefoane ce functioneaza si in B38 2600 MHz si este posibil ca cei de la DiGi sa “fure” clientela celor de la Vodafone, Orange sau Telekom deoarece au si servicii chiar bune. Speram sa lucreze si la acoperire.

24 COMENTARII

  1. Cosmine, faci o confuzie. B38 TDD nu este mai primitiv, dacă ne uitam la Asia unde e 90% TDD și au trecut de mult în 5G, cred ca noi suntem aia primitivi.

    România vrea FDD, dar FDD nu știe sa facă up-time rate intre upload și download, rămâne setat de operator. pe când TDD știe sa schimbe singur proporțiile în funcție de traficul din celula.

  2. Am mers cu radio online pe ruta Buc – Constanta -Buzau -Buc si a mers fara probleme chiar dacă nu există 4G pe vremea aia. Chiar sunt foarte mulțumit de DigiMobil. Am portat 4 abonamente Orange si nu regret nimic

  3. Cu siguranta va fura si abonatii altor retele…am 4 abonamente de optim nelimitat…cu 2.90 euro(tva inclus)/ abonament….Oare,exista in Europa…o varianta mai buna? Sa fim seriosi..sunt in plina expansiune…este o chestiune de timp pana vor avea acoperire peste asteptari….

  4. Nu înțeleg de ce toată lumea se plânge de semnal. Atâta timp cât stai în oraș ai semnal. Probleme ai când ieși sau tranzitezi multe localități si intre ele nu e peste tot semnal. Cine vrea internet nelimitat și minute nelimitate să meargă la Vodafone dar sa scoată de minim 5 ori mai multi bani din buzunar…si 4G, surpriza, tot în oraș ai si intre localități nu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here