Acasă Tutoriale telefon Iata cum se mareste memoria interna pe un telefon unibody

Iata cum se mareste memoria interna pe un telefon unibody

0

Iata cum se schimba memoria RAM pe un telefon (upgrade), este oarecum o continuare a articolului de aici, spuneam acolo ca sunt slabe sanse ca cineva sa reuseasca acasa sa faca upgrade la RAM, insa lucrurile stau putin diferit in cazul memoriei interne. Si nu ca ar fi imposibil, este practic orice posibil in acest domeniu, problema este alta.

Daca veti avea rabdare si veti urmari toate cele 12 minute ale clipului, va veti da seama ca pur si simplu nu are rost sa faci asta, iti trebuie cunostinte necesare, scule, rabdare, pricepere si multe altele. In clip este vorba despre un iPhone, este o problema complexa si nu stiu cat de mult se aplica si telefoanelor cu Android! Trebuie si sistemul de operare sa recunoasca noua stocare, ma refer la Android, este o problema ce ramane a fi cercetata, mai simplu este insa sa schimbam telefonul.

Daca ne intoarcem putin la RAM, exista si anumite mituri care circula la ora actuala, se vorbeste despre aplicatii care “fura” din memoria interna si o transfera in RAM, sau de alte aplicatii care maresc memoria RAM. Cred ca este fictiune sau oricum, nu credeti tot ceea ce vedeti pe internet sau pe YouTube.

Iata si clipul in care se mareste memoria interna de la 16GB la 128 GB pe un iPhone 6s. Clar ca asa ceva nu se aplica telefoanelor ce au slot suplimentar pentru memoria de stocare, stim insa ca sunt multe telefoane cu Android care nu au slot MicroSD!

In clipul de mai jos este vorba tot de un iPhone, numai ca este o clona. Tipul de acolo mareste stocarea interna foarte rapid si diferit fata de plimul clip, inlocuieste pur si simplu cardul din interior cu unul mai mare (este un telefon unibody)

In ultimul clip, ni se promite un upgrade al memoriei RAM!!!

Daca ati urmarit toate clipurile, probabil ca aveti o idee formata, macar stiti cum se face si despre ce este vorba. Sunt convins insa ca nimeni nu se va inhama la a desface telefonul pentru a face asa ceva!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here