Acasă Stiri Android Si Noutati Iata-l pe Harmony OS 2.0 de la Huawei instalat pe telefoane

Iata-l pe Harmony OS 2.0 de la Huawei instalat pe telefoane

0

Iata-l pe Harmony OS 2.0 de la Huawei – Asteptam aceasta aparitie si chiar o anuntam acum cateva zile. Iata ca ea s-a produs si Huawei dezvaluie noul lor sistem de operare, Harmony OS 2.0 in versiunea beta.

Fiind o versiune beta, nu stiu daca va ajunge printr-un update pe telefoane sau daca merita instalata. Cert este ca acum discutam despre un sistem de operare nou, unul care aparent nu are nicio treaba cu Android. Insa, asa cum veti vedea in materialul de mai jos, interfata principala nu ne duce cu gandul la altceva.

La acest “altceva” ma asteptam si eu, dar producatorul cred ca a procedat corect. Nu a dezvoltat un sistem, de operare care sa arate complet diferit, probabil ca lumea ar fi fost reticienta. In schimb, la prima vedere, totul seamana cu Android si cu deja cunoscuta interfata EMUI.

Harmony OS 2.0 de la Huawei

Huawei sustine ca acest Harmony OS 2.0 (HongMeng in china) ar fi compatibil cu majoritatea telefoanelor disponibile pe piata dar ca testele se fac acum pe 3 modele diferite. Probabil ca accentul se va pune pe cele de tip flagship si chiar stim care vor fi. Astfel, incepand cu prima parte a anului viitor, cei ce au un telefon din seria Mate 30 sau P40, vor putea sa-l instaleze.

Harmony OS 2.0 vs MIUI de la Xiaomi

Noul Huawei P50 ar urma sa vina direct din cutie cu acest nou sistem de operare. Am mai aflat ca pentru o perioada, telefoanele vor putea rula ambele versiuni (Android si Harmony). Concret, daca instalam Harmony si nu suntem multimiti, ne putem intoarce la clasicul Android 11.

Far trebuie sa asteptam si sa vedem daca aceasta posibilitate de alegere va fi permisa permanent, sau daca o data cu versiunile finale, Harmony OS 2.0 nu va mai putea fi inlocuit. Cred ca depinde mult de modul in care acest O.S va fi primit de catre utilizatori si de capacitatile lui. Pana acum, totul pare bine si un necunoscator ar putea spune ca este un Android.

Scriu cu placere pe acest site ;) Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here