Acasă Stiri Android Si Noutati Iata produsele cu plata la livrare de pe gearbest

Iata produsele cu plata la livrare de pe gearbest

1
nofollow

Asa cum prezentam acum cateva zile, magazinul Gearbest a trecut printr-un proces de “cosmetizare”. Logo nou, interfata web schimbata si mai presus de toate, interfata in limba romana. Asta nu este insa tot. Apare serviciul “plata la livrare – COD“, un aspect super interesant.

Practic, multi dintre noi am observat oferte bune in China, dar am avut o oarecare reticienta. Fie nu avem card bancar, fie nu vrem sa asteptam mult pana vine produsul, poate ne temem ca se pierde pe drum, etc.

plata la livrare in romania, in cazul gearbest si site nou iata produsele cu plata la livrare de pe gearbest

Cu acest nou serviciu, cei de la gearbest, vor sa se apropie mai mult de clientii din Romania. Au facut un parteneriat cu DPD, serviciul de curierat rapid. Astfel, puteti comanda anumite produse, fara sa fiti nevoiti sa le achitati online, cu cardul bancar. Plata poate fi facuta direct la soferul care va aduce coletul, cash sau cu cardul. Serviciul se numeste COD, este valabil in toate orasele din Romania.

Acum, am primit de la ei si linkuri catre majoritatea produselor ce sunt integrate in acest serviciu. Cea mai interesanta pagina cu oferte este AICI. Am observat ca nu sunt produse foarte scumpe, probabil pentru a nu se aplica vama sau alte taxe. Nu prea apar telefoane mobile, dar sunt electronice de toate felurile, inclusiv dispozitive de tip TV BOX, accesorii, jucarii, etc.

IMPORTANT:

iata produsele cu plata la livrare de pe gearbest

A alta pagina impartita in categorii, este disponibila AICIMai jos, cateva detalii importante:

  • Dacă prețul unui singur produs nu atinge pragul de $20 / 85 LEI plata prin COD nu poate fi utilizata.
  • Puteți adauga mai multe produse într-o singură comandă, pentru a atinge pragul minim de $20 / 85 LEI, apoi va apărea plata prin COD.
  • Dacă o comanda depaseste $100 / 400 LEI, atunci plata prin COD va fi dezactivata.
  • Notă: Fiecare comandă de COD trebuie să aiba o valoare cuprinsa între 20 și 100 USD pentru a putea folosi aceasta metoda de livrare.”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here