Acasă Telefoane Chinezesti Iata si o clona / replica de iPhone 7, pret, review video...

Iata si o clona / replica de iPhone 7, pret, review video si specificatii

0
nofollow

iPhone 7 inca nu a afost lansat si deja pe piata sunt clone ale acestui telefon, acest lucru era insa de asteptat si cu siguranta nu ne mai mira nimic in acest domeniu.

100 de euro este pretul clonei ce poate fi deja cumparata, interesant este ca exista deja si un clip video pe YouTube in care vedem deja replica lui iPhone 7 in toata splendoarea sa, specificatiile ce apar insa in pagina magazinului nu cred ca sunt reale si cu siguranta acest telefon vine cu Android si nu cu iOS 10, observ si un display de tip TFT, asta nu suna bine deloc.

er Iata si o clona / replica de iPhone 7, pret, review video si specificatii

Magazinul ce vinde aceasta clona de iPhone 7 este unul din Vietnam, insa cred ca daca veti cauta mai bine, veti gasi si din surse ceva mai sigure, asta in caz ca sunteti interesati de asa ceva.

iphone 7 clona Iata si o clona / replica de iPhone 7, pret, review video si specificatii

Observ din imaginile de prezentare ca acest telefon ar avea si doua camere foto principale, desigur ca nimic mai fals, mai mult ca sigur una dintre ele este pusa acolo de forma sau daca ar avea doua camere, cu siguranta ca ele sunt de slaba calitate. De altfel, exista pe piata si alte replici de telefoane ce simuleaza prezenta unor senzori de puls sau alte tehnologii, dar simuleaza desigur. Nu trec specificatiile acestui telefon deoarece nu le cunosc.

Si alta replica pentru iPhone 7:

Spor la cumparaturi! 😉

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here