baterie

XIAOMI REDMI NOTE 4 cu Helio X20 are parte de o reducere de pret

XIAOMI REDMI NOTE 4 cu Helio X20 are parte de o reducere de pret

XIAOMI REDMI NOTE 4 costa la tinydeal.com in aceasta perioada numai 169.99 dolari si cred ca nu gresesc cand spun “numai”, este un pret chiar mic in comparatie cu dotarile sale, cu faptul ca este totusi un Xiaomi, dar si raportat la alte telefoane mobile mai scumpe si mai slab dotate.

Trebuie sa fiu totusi cinstit si sa spun ca nu este un mare upgrade fata de versiunea aneterioara, adica REDMI NOTE 3, modelul cel nou vine numai cu MediaTEK in timp ce anteriorul avea si o varianta cu Snapdragon.Xiaomi-redmi-note-4

Insa, NOTE 4 cu MediaTEK a avanzat putin fata de generatia anterioara si vine cu Helio X20, MT6797, Dual-core ARM Cortex-A72, 2 GHz quad-core ARM Cortex-A53, 1.4 GHz quad-core ARM Cortex-A53 procesor puternic cu 10 nuclee totusi. el vine in doua variante, una cu 16GB stocare si 2GB RAM si una cu 3GB RAM si 64 stocare interna, destul de ciudat ca cei de la Xiaomi nu au scos pe piata si o versiune cu 4GB RAM, ar fi fost un upgrade mai serios fata de modelul precedent si cred ca se impunea acest lucru.

169.99 dolari este pretul de care vorbeam la inceput si el este valabil pentru versiunea cu 2GB RAM, mai jos vedem specificatiile tehnice generale pentru XIAOMI REDMI NOTE 4, 169.99USD inseama cam 680 de lei.

Remarcam totusi constructia metalica, bateria de capacitate mare (4100 mAh), procesorul puternic dar si ecranul de 5.5″ cu rezolutie FHD, Android Marshmallow este sistemul de operare si interfata de utilizator este MIUI. Oferta completa este AICI si de mentionat faptul ca telefonul nu este la precomanda, el poate fi deja cumparat.