Connect with us

Telefoane Chinezesti

Samsung Galaxy S7 Edge clona / replica, una cu ecran curbat!

Published

on

Arata chiar bine clipurile astea video in care vedem clone cu ecran curbat, replici ale modelelor Samsung Galaxy S7 Edge sau Galaxy S7 si recunosc ca ma tenteaza si pe mine asa ceva, preturile pe care le-am gasit sunt totusi cam piperate pentru niste replici de telefoane mobile, fie ele si cu display curbat!

Specificatiile tehnice reale le-am gasit abia pe YouTube in descrierea unuia dintre clipuri, in cadrul magazinelor ele sunt fake, adica sunt specificatii tehnice prezente pe Samsung Galaxy S7 Edge cel real.

clona s7 2

Cred ca mai bine puneau dotarile reale, asa era mai cinstit. Adica nu stiu cati dintre clienti cred ca o clona poate fi dotata cu Qualcomm Snapdragon 820, display 1440 x 2560 pixeli si 4GB RAM.

Advertisement

Spuneam ca pentru una dintre replici am gasit specificatii reale, MTK6750 procesor, RAM 2GB, ROM16GB, baterie de 2500mAh, 4G, senzor cardiac ce functioneaza si camera de 12 MP plus constructie metalica, astea sunt specificatii tehnice pentru clona de S7 Samsung cu display curbat, clipul este cel de mai jos:

https://www.youtube.com/watch?v=VHjyMjnaCVs

Magazinul unde am gasit asa ceva (unul dintre magazine) este AICI, pretul este de 210 dolari, in jur de 800 de lei insa specificatiile tehnice sunt fake. Mai jos vedem si alte clipuri cu clone de Samsung S7 si S7 Edge, dar si comparatie cu originalul, telefon de cateva ori mai scump.

Advertisement

 

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Tomas Simonaitis

    ianuarie 3, 2018 at 18:19

    Where to buy Galaxy S7? Price? Shipping to Lithuania?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des