Connect with us

iHunt aduce in Romania telefonul UmiDigi S2, unul dintre cele mai bune telefoane chinezesti ale anului 2017 si o spun fara exagerare. Am testat telefonul si de departe, este cea mai buna clona de Samsung Galaxy S8 ce poate fi cumparata contra acestei sume!

umidigi s2, unboxing in limba romana

UmiDigi S2 costa in Romania 1099 lei, este disponibil in ambele versiuni de culoare (rosu si negru) si este vorba despre versiunea standard. Oferta de pret o vedeti la finalul articolului.

UMIDIGI S2 umidigi s2, unboxing in limba romana

Mai exista si varianta PRO, insa ea costa in China in jur de 300 USD si vine inclusiv cu protectie la apa.

umidigi s2, unboxing in limba romana

Varianta vanduta in Romania am testat-o pe androidro.ro, nu am sa insist in acest articol cu detaliile tehnice. Un material video de unboxing si de review puteti vedea mai jos:

Articolul de review poate fi citit aici, cel de unboxing aici. Este un telefon chinezesc pentru care garantez ­čśë Oferta magazinului poate fi gasita AICI.

Mul╚Ťumesc pentru vizit─â! Scriu cu pl─âcere pe acest site ╚Öi o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, ╚Öi sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *