Connect with us

Stiri despre telefoane

Pareri despre Tazz by Emag, unele din experienta proprie

Published

on

Pareri despre Tazz by Emag – Sa fiu cat pot de sincer, spun ca abia asteptam sa-i prind si sa depaseasca acea ora in care iti spun ca livreaza produsul daca alegi sa ti-l aduca acasa prin Tazz. Bine, chiar daca nu era o ora, sigur aveau ei scris ceva in regulament cu care erau acoperiti.

Cred ca de 3 sau de 4 ori am incercat si de fiecare data comanda a venit in mai putin de o ora. Este adevarat ca stau in Brasov si orasul este destul de mic si de putin aglomerat. Dar nu i-am prins pe picior gresit.

Am comandat chestii marunte, unele care erau deja pe stoc (altfel nici nu se poate). O memorie RAM, o banda LED RGB si alte chestii de genul asta. De fiecare data, curierul a ajuns in mai putin de o ora. Mi se pare un serviciu ok, insa nu stiu daca si in Bucuresti sau in alte parti mai aglomerate reusesc sa scoata sub o ora din momentul confirmarii platii.

Advertisement

Pareri despre Tazz by Emag

Costa 19.99 lei. Mult sau scump, este discutabil…Daca iti iei ceva de 70 de lei, ajungi sa coste 90 de lei. Adica un pachet de tigari in plus. Dar cred ca merita deranjul, mai ales daca nu ai masina personala, daca ai nevoie urgenta de acel produs sau daca pur si simplu ti-e lene sa pornesti masina personala.

Nu stiu cum este prin aplicatie, nu am comandat mancare sau bautura. Ma refer strict la ceea ce scrie pe eMag, adica “Livrare prin Tazz by eMAG, In o ora de la plasare comanda, 1999 Lei.” Hai ca le-am facut si reclama gratis, dar promit sa revin daca vreodata vor intarzia. Asa cum am facut si cu Altex si “livrarea pana la usa ta“.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des