baterie

(P) Performante Vernee Active, 6GB RAM, Helio P25 si IP 68

(P) Performante Vernee Active, 6GB RAM, Helio P25 si IP 68

Vernee Active este un telefon performant, primul cu protectie contra apei si a prafului din oferta acestui producator si poate primul model cu IP 68 si dotat cu procesor MediaTEK Helio P25.

Telefonul costa acum 279.99 USD si cei de la Vernee ne-au pus la dispozitie un clip video oficial, putem astfel observa mai bine telefonul:

Vernee Active este echipat cu procesorul Helio P25 octa-core. Comparat cu ultima generație, performanța a crescut cu 25%, dar consumul de energie a scăzut cu 30%. Configurația puternica cu si sistemul VOS 1.0 care se bazează pe Android 7.0, asigura acestui model o functionare fara probleme. În plus, exista un control foarte bun al consumul de energie multumita interfetei VOS.

(P) Performante Vernee Active, 6GB RAM, Helio P25 si IP 68

Din rezultatul testarii cu AndroBench, vedem ca viteza de citire secvențiala este de 263,11 MB / s, iar viteza de scriere secvențiala este de 224,42MB / s. Este la un nivel similar cu Samsung Note 8.

 

Vernee Active este dotat cu un display JDI, rezolutie FHD, diagonala de 5.5″ si protectie Gorilla Glass 5. De asemenea, este echipat cu camere principale SONY IMX 13MP care susțin tehnologia de focalizare PDFA si camere foto frontale cu senzori de 8MP. Mai mult, are o baterie mare de 4200mAh cu tehnologie de incarcare rapida de tip 9V / 2A tip C și suporta o gama larga de frecvențe 4G.

 

Vernee Active nu este doar un telefon cu o configurație buna, ci și un telefon robust. Vernee Active se bucura de protectie IP68, rezista la apa (max 1,5 metri) timp de 30 de minute. De asemenea, telefonul are o etansare perfecta, asta inseamna ca este rezistent inclusiv la praf.

Cei de la Vernee au si in cadrul magazinului aliexpress.com o pagina oficiala, acolo telefonul poate fi cumparat la un pret de 279.99 USD.