Connect with us

Stiri despre telefoane

Protecție noua împotriva furtului de iPhone-uri în iOS 17.3

Published

on

Protecție noua împotriva furtului de iPhone-uri în iOS 17.3

Utilizatorii de iPhone (telefoane de mega lux) au acum un motiv în plus să se simtă în siguranță, datorită celei mai recente actualizări lansate de Apple. iOS 17.3, disponibil începând de astăzi, introduce o funcție inovatoare de securitate.

Este vorba de protecția împotriva dispozitivelor furate – menită să ofere un nivel suplimentar de protecție împotriva furtului de iPhone-uri.

Apple spune că noua funcție de securitate este concepută pentru a preveni accesul neautorizat la datele importante stocate în iCloud și alte conturi esențiale, cum ar fi cele bancare sau de e-mail.

Advertisement

Diferit de metodele tradiționale, care se bazau pe codul de acces al ecranului de blocare. Protecția împotriva telefoanelor furate necesită utilizarea Face ID sau a Touch ID pentru efectuarea anumitor acțiuni. Include și vizualizarea parolelor salvate sau solicitarea unui nou Apple Card.

O altă inovație importantă este introducerea unei perioade de așteptare atunci când se încearcă schimbarea parolei Apple ID sau a parolei dispozitivului.

Stolen Device Protection în iOS 17.3

Protecție noua împotriva furtului de iPhone-uri în iOS 17.3

Protecție noua împotriva furtului de iPhone-uri în iOS 17.3

Conform notei de actualizare iOS 17.3, pentru a finaliza aceste acțiuni, este necesară o autentificare biometrică suplimentară după o perioadă de așteptare de o oră, sporind astfel securitatea.

Funcția de securitate cu întârziere este activată automat în “locuri familiare”, cum ar fi acasă sau la locul de muncă. Pentru a activa protecția împotriva telefoanelor furate, utilizatorii trebuie să acceseze aplicația Setări, să selecteze Face ID și codul de acces, să introducă codul și să activeze funcția.

Advertisement

iOS 17.3 vine și cu alte actualizări interesante

Pe lângă această măsură de securitate, iOS 17.3 vine și cu alte actualizări. Una dintre acestea este posibilitatea de a crea liste de redare în Apple Music, permițând prietenilor să contribuie la acestea.

iOS 17.3 introduce opțiunea de a transmite conținut către televizoarele din anumite hoteluri, extinzând astfel funcționalitățile de divertisment pentru călători.

Apple a lansat și actualizări pentru versiunile anterioare ale sistemului de operare, inclusiv iOS 9, 15 și 16, care pot include remedieri de securitate.

Advertisement

Cei ce au un produs Apple, sunt încurajați să actualizeze dispozitivele la cea mai recentă versiune pentru a beneficia de aceste îmbunătățiri și pentru a asigura o protecție optimă a datelor lor. Noi ne axăm mai mult tot pe Android 😉

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Citite des