Acasă Stiri despre telefoane

iHunt organizeaza un concurs, 5 telefoane la alegere!

5

iHunt organizeaza un concurs, 5 telefoane la alegere! Si este un concurs inedit prin simplul fapt ca iti ofera posibilitatea de a-ti alege premiul!

Avand in vedere ca pe pagina oficiala de Facebook sau in cadrul paginii de concurs nu am gasit detalii referitoare la modelele de telefoane participante la acest giveaway, presupun ca cei ce vor castiga isi pot alege ce model de telefon doresc si ca sunt 5 castigatori si cate un telefon la alegere. Insa, cel mai probabil este vorba de cele sub brand propriu!

Extragerea va avea loc in data de 5 aprilie 2018, regulile sunt extrem de simple!

Trebuie sa intri AICI, votezi iHunt accesand pagina ACEASTA. Iti intorduci datele personale conform formularului de AICI si asta este tot!

Pasul 1:

Pasul 2:

Pasul 3:

Asta a fost tot, castigatorul va fi anuntat de catre cei de la iHunt dupa data de 5 aprilie 2018. Mult succes! Oferta lor actuala si completa este AICI.

REVEDEȚI PREZENTAREA
Scriu cu placere pe acest site. Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta! Pentru contact, foloseste adresa admin@androidro.ro
ihunt-organizeaza-concurs-telefoane-alegereiHunt organizeaza un concurs, 5 telefoane la alegere! Si este un concurs inedit prin simplul fapt ca iti ofera posibilitatea de a-ti alege premiul!Avand in vedere ca pe pagina oficiala de Facebook sau in cadrul paginii de concurs nu am gasit detalii referitoare la...

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.