baterie

Ce este Galaxy SmartTag, ce pret are si ce anume face?

Ce este Galaxy SmartTag, ce pret are si ce anume face?

Galaxy SmartTag a fost prezentat impreuna cu telefoanele din noua gama (S21). Acest dispozitiv poate fi comandat si din Romania, pretul lui este de aproximativ 169 lei. Atat costa acum, pe site-ul Samsung Romania.

Am spus “aproximativ” deoarece este posibil ca preturile sa difere putin in functie de magazin. Dispozitivul acesta are culoarea neagra, este de mici dimensiuni si este practic un breloc cu Bluetooth.

Dispozitivul este unul cu Bluetooth si poate fi atasat unor chei, valize, genti, la lesa animalului de companie, etc. Se conecteaza printr-o aplicatie dedicata Android si in acest mod, poate localiza obisctul de care este atasat.

galaxy smart tag

Localizarea se face pe o raza de 120m (distanta fara obstacole), dar cred ca cele mai bune rezultate se obtin pe o raza mai mica. Daca banuiești că obiectul pierdut este în apropiere, dar nu il gasești, atinge butonul de apel de pe telefonul mobil și urmarește sunetul tonului de apel care te apeleaza la volumul pe care l-ai setat.

Ce este Galaxy SmartTag, ce pret are si ce anume face?

Samsung ne spune ca obiectele aflate in afara razei de acoperire pot fi si ele detectate, ne ofera o explicatie ” Chiar și atunci când este offline, Galaxy Find Network poate folosi datele scanate pentru a le găsi în mod privat. Și este ușor să parcurgi un istoric al locurilor în care a fost eticheta pentru a o găsi. Poți, de asemenea, să utilizezi alte dispozitive pe care le deții pentru a-ți localiza obiectele

Galaxy Find Network este o functie disponibila numai pe telefoanele Samsung Galaxy.

Pe site-ul oficial, nu am gasit detalii referitoare la incompatibilitatea lui Galaxy SmartTag cu alte telefoane mobile. Avand in vedere ca se conecteaza prin Bluetooth, cred ca este compatibil cu orice telefon mobil.