baterie

iHunt.ro si-a facut un alt magazin, este vorba despre buymobile.ro

iHunt.ro si-a facut un alt magazin, este vorba despre buymobile.ro

iHunt.ro si-a facut un alt magazin, este vorba despre buymobile.ro si cred ca cei de la iHunt au fost primii care au inceput sa aduca telefoane chinezesti la noi in tara, au o gramada de domenii si magazine si incearca sa-si faca o promovare cat mai buna a produsele lor, spera astfel sa aiba o deschidere cat mai mare. Observ ca au si materiale sponsorizate pe Facebook, probabil ca le va merge bine cat timp vor exista aceaste tipuri de telefoane mai exotice si cred ca le merge destul de bine cu toate ca nu sunt singurii de pe piata.

Buymobile.ro este un alt magazine de-al lor, vad cam aceleasi modele ca si pe eMag, iHunt.ro sau pe restul platformelor web detinute de ei, preturile sunt identice sau aproape identice. Asa cum spuneam, nu duc lipsa de modele si inca nu au in oferta cam tot ce se poate in China, observ ca nu au adus pentru moment Elephone sau Leagoo.

Desigur ca ne intereseaza in special preturile si un client nu cred ca se gandeste la altceva, intra pe site, vede oferta si cumpara daca este multumit sau nu. Principalul avantaj al acestor magazine este fara indoiala garantia de 1 an sau 2 ani care este oferita, altfel nu vad care ar fi motivul pentru care cineva nu ar cumpara mult mai ieftin din China.

55667

Mai pot adauga si faptul ca nu toata lumea are un card plus ca timpul de livrare este mult mai scump.

Unele preturi sunt bune, altele mai putin, haideti sa vedem numai cateva exemple si voi compara cu magazinul gearbest.com

  • UMi London costa in Romania 399 lei, pe gearbest ebay costa 270 lei
  • UMi Touch  costa in Romania 750 lei, pe gearbest costa 650 lei
  • Vernee Thor costa in Romania 650 lei, pe gearbest costa 530 lei
  • Vernee Apollo Lite costa in Romania 1350 lei, pe gearbest costa 760 lei – diferenta de aproape 600 lei!
  • Bluboo Maya costa in Romania 495 lei, pe gearbest ebay costa 300 lei
  • Doogee X6 PRO costa in Romania 499 lei, pe gearbest costa 360 lei
  • Oukitel K6000 PRO costa in Romania 875 lei, pe gearbest costa 590 lei