Connect with us

Stiri despre telefoane

IKEA Oradea, adresa celui mai nou punct de ridicare a comenzilor

Published

on

IKEA Oradea, adresa celui mai nou punct de ridicare a comenzilor, o super veste pentru cei ce prefera de obicei sa cumpere de la acest mare magazin, dar nu prea suporta gandul ca trebuie sa astepte curierul acasa sau niciodata nu se sincronizeaza cu acesta.

Discutam despre un punct de ridicare a comenzilor, nu un adevarat magazin IKEA in Oradea. Acesta se afla in centrul comercial Oradea Shopping City, cu adresa pe Calea Aradului 87A si va deservi clientii din oras, dar si pe cei ce locuiesc in localitatile limitrofe.

Cei ce au facut comenzi online, iși vor putea ridica personal produsele pe care le-au comandat pe site-ul magazinului, in magazinele IKEA din București sau chiar telefonic, cu ajutorul colegilor din departamentul Relații Clienți.

Advertisement

Adresa IKEA Oradea

IKEA Oradea, adresa celui mai nou punct de ridicare a comenzilor

“Costul de livrare este doar 19 lei pentru pachete mici (sub 30 de kilograme pe comandă) și 49 lei pentru colete Cargo (peste 30 de kilograme pe comandă), cât și pachetele fragile, indiferent de dimensiunea și valoarea comenzii, iar pentru comenzile care depășesc 999 lei, nu se percep costuri de transport. Astfel, clienții vor putea să își ridice produsele în ziua și ora preferate, de luni până duminică, în intervalul 10:00 – 21:00.

IKEA Oradea, adresa celui mai nou punct de ridicare a comenzilor

„Suntem încântați să anunțăm deschiderea punctului de ridicare comenzi IKEA Oradea pentru că știm cât de importantă este proximitatea pentru îmbunătățirea relației cu clienții noștri. Astfel, clienții au posibilitatea să-și aleagă ora și ziua de ridicare a produselor și, mai mult, beneficiază și de costuri de livrare reduse. Locația din Oradea este al șaselea punct de ridicare comenzi IKEA din România și reprezintă un pas important în expansiunea noastră la nivel național.”, a declarat Violeta Neniță – Market Manager, IKEA București.

Procesul de comandă este simplu și se realizează în două etape. În primul rând, după ce produsele sunt comandate online, în magazinele din București, sau telefonic, clienții pot selecta opțiunea de preluare din punctul de ridicare comenzi IKEA din Oradea. În cea de-a doua etapă, atunci când comanda ajunge, clientul primește un mesaj prin care este anunțat că produsele sunt disponibile și pot fi preluate în următoarele două zile, în timpul orelor de program.”

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171