Connect with us

Stiri despre telefoane

Kit-uri fotovoltaice pentru IMM-uri, lansare noua Visual Fan

Published

on

Kit-uri fotovoltaice pentru IMM-uri, lansare noua Visual Fan ce vine in completarea portofoliului cu soluții energetice si potrivite pentru persoanele juridice, (IMM), soluții energetice, complet personalizabile, ce cuprind: consultanta, proiectare, montare, autorizare, inclusiv mentenanță și monitorizare.

Detinatoarea brandului Allview, anunță majorarea portofoliului de produse, aducând spre întâmpinarea persoanelor juridice (IMM), soluții energetice, complet personalizabile, ce cuprind: consultanță, proiectare, montare, autorizare, inclusiv mentenanță și monitorizare.

Kit-uri fotovoltaice pentru IMM-uri, lansare noua Visual Fan

Odată cu dezvoltarea acestui sector, compania își propune să ofere clienților posibilitatea optimizării costurilor, prin produse pliate pe nevoile lor, precum și contribuția la protejarea mediului înconjurător. IMM-urile își vor putea produce necesarul de consum electric prin surse total verzi. Aceste investiții fiind eligibile pentru finanțarea programelor europene sau naționale precum: Programul Operațional Infrastructura Mare (POIM) sau Electric Up.

Advertisement

Visual Fan, prin divizia Solar Energy, componentă importantă a strategiei Green by Allview, se implică în susținerea viitorului cu energie regenerabilă, aducând în ajutorul clienților Kit-uri fotovoltaice personalizabile, compuse din panouri solare Allview cu putere de 455 W, eficiență de 20,9%, optimizare cu 3 diode și tehnologie Half-Cell, ce asigură îmbunătățirea performanței și durabilității, precum și suprafață anti-reflex și anti-murdărie, ce este benefică în reducerea pierderii de energie, cauzate de factorii de mediu.

Kit-uri fotovoltaice pentru IMM-uri, lansare noua Visual Fan

Kit-uri fotovoltaice pentru IMM-uri

Sistemele fotovoltaice conțin invertoare marca Growatt, clasată numărul 1 la nivel mondial de invertoare rezidențiale. Începând din data de 28 Iulie 2022, în portofoliul companiei se adaugă un număr de 57 de modele de Kit-uri fotovoltaice cu multe posibilități de personalizare, în scopul susținerii mai multor categorii de clienți. Noile sisteme funcționează în regim On-grid/Hybrid și sunt formate din invertoare cu putere cuprinsă între 50 – 125 kW și panouri solare de 455 W, pentru consum mediu lunar între 4,000 kWh și 16000 kWh.

fotovoltaice

fotovoltaice

“În contextul actual, în care pe de-o parte, suntem asaltați de creșterea prețurilor la energie electrică și combustibil, iar pe de altă parte, oportunitatea accesării fondurilor europene nerambursabile pentru energia verde, sunt un preambul perfect pentru a menține business-ul sustenabil, prin reducerea costurilor la întreprinderile mici și mijlocii.

De exemplu, dacă proprietarul unei întreprinderi de dimensiuni mici și mijlocii ar avea un consum lunar de energie de până la 3500 kWh/lună și o valoare a facturii de 3,500 lei, va plăti o rată de aproximativ 3,650 lei, cu un avans de 20,000 lei prin achiziționarea unui Kit de 39 KW care, prin cele 86 de panouri solare, asigură energia necesară.

Advertisement

Avantajul este reprezentat de faptul că investiția va fi amortizată în decurs de 5 ani, iar consumatorul va deveni independent energetic. Concepută special pentru aplicații solare C&I (comercial și industrial), seria MAX 50-125 KW de la Growatt, atinge o eficiență maximă de până la 99% și un curent de intrare DC de 26/32 A, pentru fiecare MPPT.

Este prima serie de invertoare cu procesoare quad-core din industrie, ce oferă capacitate mare de procesare, necesară în eficientizarea protecției, detectării și remedierii erorilor, în mod inteligent.

Seria MAX acceptă un raport DC/AC, de până la 150%, pentru obținerea unei valori LCOE mai mică pentru instalațiile fotovoltaice. O măsură a costului total mediu al energiei electrice pe durata de viață a unui tip de generator/tehnologie, exprimată pe kWh sau MWh. LCOE este utilizat pentru a compara costul diferitelor metode de generare a energiei electrice.

Advertisement

Growatt îmbunătățește, de asemenea, siguranța operațională cu SPD de tip II pe părțile DC și AC, design fără siguranțe, comutator DC integrat, protecție IP65/66, precum și protecție opțională împotriva arcurilor electrice (AFCI) și recuperare PID încorporată pentru a oferi protecție completă pentru invertor și chiar întregul sistem fotovoltaic.
Fiind în continuă dezvoltare și dorind satisfacerea nevoilor clienților, din punct de vedere al modalității de plată, compania a adăugat și bănci precum Raiffeisen Bank, Banca Transilvania și ING Bank. Oferindu-le clienților posibilitatea să opteze pentru un plan de creditare cu o bancă deja cunoscută.

Visual Fan a înregistrat, în anul 2021, o cifră de afaceri de peste 24 milioane de euro (121 milioane de lei) din vânzarea de dispozitive electronice, respectiv un profit net de 1,7 milioane de euro (8,4 milioane lei) pe acest segment de business, care reprezintă activitatea de bază a companiei.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171