baterie

OnePlus Band lansata oficial, rival Xiaomi Mi Band. Pret si pareri

OnePlus Band lansata oficial, rival Xiaomi Mi Band. Pret si pareri

OnePlus Band este un gadget care face parte din categoria celor super accesibile si destul de utile. O bratara fitness care se aseamana destul de mult cu gama celor de la Xiaomi, adica Mi Band.

Mari diferente nu sunt intre ele, poate cureaua sa aiba un design usor diferit. Este genul de accesoriu care se vinde bine si probabil, cei de la OnePlus au facut bine ca au intrat pe aceasta piata.

Avand in vedere ca anul trecut au intrat si pe teritoriul telefoanelor mai accesibile, de asteptam la o gama mai larga de produse in 2021. OnePlus Band are un pret de lansare care se ridica pana la 35USD.

OnePlus Band lansata oficial, rival Xiaomi Mi Band. Pret si pareri

Cred ca va ajunge si in Romania, probabil va costa aproximativ 200 lei, poate mai putin. Cu toate ca nu ni se specifica ce capacitate are acumulatorul, aflam ca autonomia se intinde pe aproape 2 saptamani.

Senzor SpO2 (nivelul de oxigen din sange), fara butoane fizice, display touch AMOLED cu o diagonala de 1.1 inch si 126×294 pixeli rezolutie, multiple moduri sport, posibilitati de customizare a ecranului de start si bratari de diverse culori ce pot fi achizitionate separat.

OnePlus Band

OnePlus Band

Restul functiilor includ si pedometru, monitorizarea somnului, ritm cardiac, telecomanda pentru telefonul mobil, Bluetooth 5.0 pentru asocierea cu un telefon Android, certificare IP68 pentru rezistenta la apa si moduri sport ce masoara in timp real anumite valori.

OnePlus Health este numele aplicatiei ce poate fi descarcata din Google Play, aceasta permite setarea bratarii si sincronizarea anumitor date. Aplicatia este gratuita.