Connect with us

Stiri despre telefoane

Imagini Funny Pe Seama iPhone 6 Plus

Published

on

Toate Glumele Despre iPhone 6 Plus

Dupa cum stiti, celebrul phablet al celor de la Apple are ceva probleme de constructie datorita materialului din care este construit in raport cu grosimea sa. Deja au aparut pagini pe Facebook destinate acestei probleme sau site-uri diverse in care utilizatorii ce intampina astfel de probleme pot comenta pe baza acestui subiect sau pot adauga poze si filmulete ce descriu problema. Au aparut si stiri precum ca cei de la Apple vor schimba modelele cu probleme dar nimic concret legat de subiectul Bentgate.

Totusi compania Apple sustine ca pana acum au primit numai 9 plangeri legate de acest subiect si ca toate modelele de iPhone 6 Plus au fost supuse unor teste riguroase inainte de a parasi poarta fabricii.

Advertisement

Au aparut insa o gramada de imagini, toate legate de iPhone 6 si in cele ce urmeaza am sa vi le prezint pe cele mai hazlii. Dar inainte, in clipul de mai jos vedeti cum sunt testate telefoanele iPhone 6 in fabrica:

1 2 3 4 6 7 8 9 11 12 13 14

 

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des