Acasă Stiri Android Si Noutati Imagini Funny Pe Seama iPhone 6 Plus

Imagini Funny Pe Seama iPhone 6 Plus

0
nofollow

Toate Glumele Despre iPhone 6 Plus

Dupa cum stiti, celebrul phablet al celor de la Apple are ceva probleme de constructie datorita materialului din care este construit in raport cu grosimea sa. Deja au aparut pagini pe Facebook destinate acestei probleme sau site-uri diverse in care utilizatorii ce intampina astfel de probleme pot comenta pe baza acestui subiect sau pot adauga poze si filmulete ce descriu problema. Au aparut si stiri precum ca cei de la Apple vor schimba modelele cu probleme dar nimic concret legat de subiectul Bentgate.

Totusi compania Apple sustine ca pana acum au primit numai 9 plangeri legate de acest subiect si ca toate modelele de iPhone 6 Plus au fost supuse unor teste riguroase inainte de a parasi poarta fabricii.

Au aparut insa o gramada de imagini, toate legate de iPhone 6 si in cele ce urmeaza am sa vi le prezint pe cele mai hazlii. Dar inainte, in clipul de mai jos vedeti cum sunt testate telefoanele iPhone 6 in fabrica:

1 Imagini Funny Pe Seama iPhone 6 Plus2 Imagini Funny Pe Seama iPhone 6 Plus3 Imagini Funny Pe Seama iPhone 6 Plus4 Imagini Funny Pe Seama iPhone 6 Plus6 Imagini Funny Pe Seama iPhone 6 Plus7 Imagini Funny Pe Seama iPhone 6 Plus8 Imagini Funny Pe Seama iPhone 6 Plus9 Imagini Funny Pe Seama iPhone 6 Plus11 Imagini Funny Pe Seama iPhone 6 Plus12 Imagini Funny Pe Seama iPhone 6 Plus13 Imagini Funny Pe Seama iPhone 6 Plus14 Imagini Funny Pe Seama iPhone 6 Plus

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here