Connect with us

Stiri despre telefoane

Lista telefoanelor Samsung care primesc primele Android 14

Published

on

Lista telefoanelor Samsung care primesc primele Android  14 si automat, ONE UI 6, propria interfata de utilizator a producatorului sud-coreean. Google a lansat Android 14 Beta 1 in data de 12 aprilie si Beta 2 pe 10 mai. Dar inainte de aceste versiun, au mai existat 2 preview-uri pentru dezvoltatori, una in februarie si alta in martie.

Si ca de fiecare data, aceasta versiune este disponibila prima data pe modelele de telefoane Pixel, chiar si pe cele mai vechi. Asta ca sa va dati seama cat de mult conteaza suportul oferit de producator. In acest moment, in mod oficial, telefoanele ce se pot bucura de noul sistem de operare (nu versiuena finala) sunt urmatoarele:

Pixel 4a (5G), 5 si 5a, 6 si 6 Pro, 6a, 7, 7a si7 Pro, Pixel Fold.

Advertisement

Dar cum noi discutam acum despre Samsung, trebuie sa stiti ca acesta este unul dintre primi producatori de telefoane mobile care vor trimite update-ul catre dispozitive si asta se va intampla cat de curand. Deja posesorii de S23 din India au inceput sa primeasca actualizarea.

Asa cum era de asteptat, terminalele flagship (sau foste) sunt primele ce se vor bucura de el. Iata-le:

  • Samsung Galaxy S23, Plus si Ultra
  • Galaxy S22, S22 Plus si S22 Ultra
  • Gama S21
  • Pliabilele Galaxy Z Fold 4 / 5 si  Z Flip 4 / 5

Dar nu aveti unul dintre modelele de telefoane listate mai sus, nu este nicio problema. Trebuie numai sa aveti rabdare si sa vedeti daca in tabelul de mai sus il gasiti si pe al vostru. Daca da, asta inseamna ca pana la finalul anului va primi Android 14 si ONE UI 6.

SerieModel
Galaxy ZGalaxy Z Fold 3
Galaxy ZGalaxy Z Flip 3
Galaxy SGalaxy S21 FE
Galaxy AGalaxy A14
Galaxy AGalaxy A04s
Galaxy AGalaxy A73
Galaxy AGalaxy A53
Galaxy AGalaxy A33
Galaxy AGalaxy A23
Galaxy AGalaxy A13
Galaxy AGalaxy A72
Galaxy AGalaxy A52s 5G
Galaxy AGalaxy A52 LTE/5G
Galaxy MGalaxy M53 5G
Galaxy MGalaxy M33 5G
Galaxy MGalaxy M23
Galaxy TabGalaxy Tab S8 Ultra
Galaxy TabGalaxy Tab S8+
Galaxy TabGalaxy Tab S8

Discutam despre un nou design al interfeței de utilizare, cu o paleta de culori mai deschisa, organizare mai simpla,  butoanele si pictograme ce au fost reproiectate pentru a ocupa mai puțin spațiu pe ecran.

Advertisement

Apare inclusiv o noua funcție de economisire a energiei, care poate ajuta la extinderea autonomiei, intotdeauna de bucura cand auzim despre asa ceva. Aceasta reduce automat la nevoie performanta dispozitivului si oprește unele aplicatii si servicii care nu sunt utilizate in acel moment.

Sistem mai avansat de securitate, care ofera mai multa protectie si care include o serie de noi funcții, cum ar fi un nou proces de verificare si o noua functie de securitate a aplicatiilor.

Acestea nu sunt singurele imbunatatiri, sunt numai o mica parte si trebuie sa stiti ca multe vor veni direct de la producatorul telefonului vostru si vor fi integrate in interfata de utilizator.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des