baterie

De ce incearca Samsung sa ascunda camerele frontale?

De ce incearca Samsung sa ascunda camerele frontale?

Noile modele de telefoane Samsung, au display perforat si acolo, au fost integrate camerele forntale. Sau mai bine spus, au fost ascunse. Este vorba despre S10, S10 Plus si cel mai accesibil, Samsung Galaxy S10e.

Pana in acest punct, toate bune si frumoase. Mai mult ca sigur, vor ramane unele dintre cele mai bune telefoane ale anului 2019, dar si cele mai dorite. Samsung va ramane Samsung, multa vreme de acum inainte.

Au reusit pe aceste modele sa nu integreze niciun notch, iarasi un aspect de admirat. De fapt, anul trecut, cred ca a fost singurul producator din lume care nu a apelat la “breton”. La inceput de 2019, au lansat cateva modele cu un notch mic, unul de tip waterdrop. Samsung Galaxy M20, este un bun exemplu.

De ce incearca Samsung sa ascunda camerele frontale?

Ma uitam putin la imaginile de fundal cu care vin preinstalate telefoanele din gama “Galaxy S10”. Majoritatea, daca nu chiar toate, prezinta o anumita particularitate. Fix in partea de sus si mai ales in dreptul camerelor frontale, culoarea acelui wallpaper, este neagra. Iata cateva exemple, uitati-va in partea dreapta/sus:

De ce incearca Samsung sa ascunda camerele frontale?

Fix acolo, sunt camerele foto secundare, 2 in cazul lui S10 Plus. Se vede clar ca au incercat sa le ascunda, sau sa le faca putin vizibile. Nu stiu exact de ce anume sa procedezi asa.

Pana la urma, ele sunt vizibile cand pornesti o aplicatie, cand schimbi imaginea de fundal, cand folosesti camerele foto principale, sau cand te uiti la un film. Mai pe scurt, sunt acolo! Daca nu vroiau asa, puteau alege un alt gen de design, eventual sa fie motorizate. A fost alegerea lor si trebuie sa si-o asume, nu sa incerce sa o ascunda! Oricum ar fi, fata de un notch de mari dimeniuni, este o solutie mult mai buna.