Connect with us

Stiri despre telefoane

Cum sa ai LED-uri RGB in jurul ecranului telefonului

Published

on

Este vorba despre o aplicatie care iti poate activa aceste LED-uri RGB in jurul ecranului telefonului, practic simuleaza existenta unei benzi LED care poate fi customizata asa cum doreste utilizatorul.

Aplicatia aceasta este una cat se poate de noua, gratuita in Google Play, insa nu este singura de acest gen. Destul de ok pentru cei ce vor sa-si personalizeze cat mai mult telefonul cu Android, practic acesta este unul dintre principalele atuuri ale acestui sistem de operare.

Singurul minus poate fi dat de prezenta reclamelor in interiorul aplicatiei, dar sa spunem ca este de inteles, dezvoltatorii trebuie sa castige ceva pentru munca lor. In cazul in care vreti sa instalati alternative sau ca cautati mai multe aplicatii de acest gen, cautati “Edge Lighting” in Google Play.

Advertisement

Cea despre care discutam poate fi configurata sa aduca aceste lumini in jurul ecranului si cand se primesc notificari, dar si ca un live wallpaper sau sa fie prezenta pe display fara intrerupere, desi ultima varianta nu este recomandata deorece va altera experienta de utilizare a telefonului.

Fix aceasta aplicatie se numeste Edge Lighting & Border Colors, gratuita in Google Play.

Optiunile sunt multiple, exista o serie de teme preinstalate pe care utilizatorul le poate seta. Dar daca se doreste mai mult decat atat, aplicatia pune la dispozitie si un simplu editor de teme, de acolo alegem grosimea acestei benzi, culorile, modul, etc. Aici aveti o alternativa pentru camera selfie.

Advertisement

Aplicatia este disponibila pentru toate telefoanele cu Android si este gratuita in Google Play. Desigur, o recomand mai ales daca aveti un display AMOLED sau OLED, in acest caz rezultatele vor fi mai bune, negrul profund va contrasta mult mai bine cu toate culorile care vor fi prezente pe parginea ecranului.

Instalarea este simpla, nici configurarea nu este cine stie ce. Dar trebuie sa acordati permisiuni pentru notificari, sa o activati in meniul de accesibilitate si pentru o functionare corecta, sa urmati pasii ceruti. Ca alternativa, daca preferati o aplicatie de acest gen, puteti cauta alternative in magazinul oficial.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des