Acasă Stiri Android Si Noutati OnePlus 7 in prima imagine reala, camera motorizata

OnePlus 7 in prima imagine reala, camera motorizata

0

OnePlus 7 in prima imagine reala, asta dupa ce in ultima perioada, au aparut cateva dezinformari destul de urate. In perioada imediat urmatoare, el pare a fi vedeta in materie de lansari. Desigur, nu trebuie sa-l uitam nici pe Huawei P30, acesta va fi prezentat la finalul lunii martie.

Oficial, OnePlus 7 ar urma sa fie prezentat tot in primavara, aprilie sau mai. Apoi, conform traditiei celor de la OnePlus, ne asteptam si la o versiune imbunatatita, ceva cu “T” la final. Daca ne uitam cu atentie la imaginea de mai jos, putem observa ca scapam de notch. Acesta nu mai este deloc prezent, sub nicio forma. De fapt, cei de la OnePlus au incercat toate variantele de notch, mai mare, mai mic, dar si waterdrop.

Acum, OnePlus 7 ar urma sa aiba camera de selfie motorizata si aceasta sa fie disponibila numai pentru Face ID sau pentru capturi foto/video. Ecranul va ocupa o buna parte din suprafata frontala, probabil ca peste 90%. Mai mult ca sigur, se va apela si la un senzor de amprente integrat in display. Deja este disponibila aceasta tehnologie, OnePlus 6T este un bun exemplu.

Ceea ce am vazut mai sus, pare a fi o imagine reala. Mai departe, ne putem delecta si cu o randare, este prezent acelasi mecanism al camerei secundare. In schimb, putem admira si spatele acestui telefon.

Aceasta randare este destul de credibila. Cunoastem faptul ca cei de la OnePlus produc telefoane destul de sobre, fara prea multe “artificii” si nici macar nu sunt oferite intr-o gama larga de culori. Sa nu mai discutam despre un design de tip gradient. OnePlus 7 va fi si primul telefon sub acest brand cu 3 camere foto principale.

Probabil, un procesor Snapdragon 855, o versiune cu 10 GB RAM si Android 9 PIE. Pana acum, nu au fost dezvaluite specificatiile tehnice, nu in mod oficial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here