Acasă Stiri Android Si Noutati Incredibil Chinezii Au Lansat O Clona De iPhone 6

Incredibil Chinezii Au Lansat O Clona De iPhone 6

0

Incredibil Chinezii Au Lansat O Clona De iPhone 6

Si spun incredibil deoarece chiar asa este. Adica ei au lansat practic o clona a ceva ce nu exista, fapt ce este probabil demn de Cartea Recordurilor ! Hadeti sa vedeti despre ce este vorba.

Practic nu ne putem lua dupa aceasta clona si sa spunem ca asa va arata un iPhone 6 deoarece replica lansata de chinezi aduce mai mult spre un iPhone 5s. Totusi, daca au ceva informatii ce nu au ajuns la presa si intr-adevar asa va arata noul iPhone 6 pot spune ca evolutia nu este remarcabila pentru Apple. Dar sa nu ne pripim.

yyy Incredibil Chinezii Au Lansat O Clona De iPhone 6

Modelul pe care il vedeti in pozele de mai jos dezvaluite de catre nowhereelse.fr, pare sa aiba un ecran de 4.7 inci, mai mult ca sigur ruleaza sistemul de operare Android peste care este aplicat un launcher ce imita IOS iar carcasa pare din aluminiu pastrand linia Apple. Mai mult ca sigur are parte de un procesor MediaTek, 1 GB RAM, camera foto de 13 MP si 16 GB memorie interna.

yyy Incredibil Chinezii Au Lansat O Clona De iPhone 6

Asa sa arate iPhone 6? Sa fi pus mana chinezii pe o “avere”?

t5 Incredibil Chinezii Au Lansat O Clona De iPhone 6

Pana cand realul se lanseaza, in luna septembrie, asteptam sa vedem pretul acestei replici si daca se va bucura de succes.

 

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here