Acasă ROOT Prestigio Cum Faci Root Pe Prestigio MultiPhone PAP3350

Cum Faci Root Pe Prestigio MultiPhone PAP3350

0

Cum Faci Root Pe Prestigio MultiPhone PAP3350

Prestigio  PAP3350 este unul dintre cele mai ieftine telefoane cu Android existente pe piata din Romania. Este dotat cu un procesor de tip MediaTek 6572M Dual-Core la 1.0 ghz, ecran de 3.5 inci de tip TFT, camera foto de 3.2 MB si 512 RAM.

Daca detii acest telefon si vrei sa-i aduci un plus de putere sau sa stergi aplicatiile de sistem, sa modifici fisierele sistemului de operare sau sa instalezi aplicatii ce necesita drepturi de administrator, trebuie sa-i faci ROOT.

Daca ai acces root, poti instala ulterior si un CWM Recovery sau o alta versiune a sistemului de operare Android. Atentie, este posibila pierderea garantiei. Aveti grija ce fisiere stergeti, este posibil sa stricati telefonul daca intervii asupra sistemului de operare in nestiinta de cauza.

TUTORIAL ROOT

Asigura-te ca detii telefonul Prestigio MultiPhone PAP3350 si nu alt model.

Bateria trebuie sa fie incarcata minim 50 %

Pentru a roota acest telefon, nu vom folosi calculatorul. Trebuie sa instalati aplicatia Framaroot pe care o descarati de AICI. Inainte de a o instala, intrati in meniul telefonului, ramura setari->securitate si bifati optiunea “surse necunoscute” Instalati acum aplicatia pe telefon.

Deschideti aplicatia pe telefon si alegeti sa instalati Super SU, exact ca in imaginea de mai jos.

1711 Cum Faci Root Pe Prestigio MultiPhone PAP3350

Aplicatia iti va cere sa instalezi un exploit. Selecteaza unul din lista. Procedura de rootare va incepe automat si se va finaliza in cateva secunde.

Daca primesti eroarea failed …try another exploit if available alege alt exploit din lista.

Daca telefonul afiseaza mesajul Success superuser and su binary installed ! acesta este acum rootat si va trebui sa-l repornesti.

Untitled (1) Cum Faci Root Pe Prestigio MultiPhone PAP3350

Daca vrei sa-i faci UNROOT, selecteaza aceasta optiune din lista.

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here