Acasă Stiri Android Si Noutati Internet WiFi Gratuit In Parcurile Bucurestene

Internet WiFi Gratuit In Parcurile Bucurestene

0

Internet WiFi Gratuit In Parcurile Bucurestene

Asta este cu siguranta o veste buna pentru noi, utilizatorii de internet, mai ales ca a venit vara si de ce sa nu profitam asa cum ne place de ea. Si ma refer la faptul ca in ziua de astazi toti tinerii detin un smartphone, iar acum ei pot intra gratuit pe internet in parcurile din Sectorul 1 gratie unui proiect initiat de Primaria Sector 1.

Parcurile Kiseleff, Bazilescu, Regina Maria Si Venus beneficiaza de retea wireless gratuita, fara parola si fara restrictii. Este blocat numai accesul la acele site-uri cu continut obscen si cele ce incurajeaza pirateria.

Untitled Internet WiFi Gratuit In Parcurile Bucurestene

[box type=”info” ]”Parcurile reprezintă o oază de sănătate pentru noi toţi şi sunt cartea de vizită a Sectorului 1 de Verde. Ca urmare a investiţiilor pe care le-am realizat în ultimii ani, ele sunt o alternativă ideală de petrecere a timpului liber pentru bucureşteni. Parcurile din această zonă administrativă oferă astăzi nu numai relaxare şi aer curat, ci şi acces gratuit la internet. În secolul XXI internetul a devenit o necesitate pentru tineri şi nu numai, o reţea gratuită de wireless neputând lipsi din parcurile celui mai dezvoltat sector al Capitalei a declarat primarul Andrei Chiliman. [/box]

 Echipamentele folosite sunt de ultimă generaţie, fiind similare cu cele care au constituit reţeaua oficială wireless a Jocurilor Olimpice de la Londra. Aceste tipuri de echipamente, care au deservit aproximativ 350.000 de utilizatori în Londra, oferă bucureştenilor cea mai plăcută experienţă de navigare pe internet, fie că este folosit un smartphone, o tabletă sau un laptop.

Conexiunea internationala se realizeaza la o viteza de transfer de pana la 10 Mb/s, iar cea locala de pana la 100 Mb/s. Echipamentele instalate suportă un număr minim de 1000 de conexiuni simultane pentru fiecare locaţie în parte, astfel încât posibilitatea supraaglomerării este minimă.

Deci, bucurati-va de vara, de aer liber si de internet gratuit.

sursa foto: PS 1

 

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here