Acasă Stiri Android Si Noutati Ce inseamna abonament Mobil 5 liber de contract la Telekom?

Ce inseamna abonament Mobil 5 liber de contract la Telekom?

39
nofollow

Ce inseamna abonament Mobil 5 liber de contract la Telekom? Operatorul are zilele acestea o promotie de tip Black Friday si preturile de acolo sunt cu adevarat reduse. Ma refer la telefoanele mobile, exista o pagina dedicata in care vedem chiar preturi super mici.

mobil 5

Sa spunem ca o mica problema ar putea aparea in descrierea ofertei, acolo ni se spune ca preturile sunt “cu MOBIL 5 liber de contract (5,00 Euro/luna)” La prima vedere, multa lume nu ar vrea sa “se lege la cap” cu un abonament si evita probabil sa comande. M-am interesat despre ce este vorba si pare o oferta chiar foarte buna.

Nu fac reclama la Telekom, nu am avut de-a face niciodata cu ei, dar de data asta par mai mult decat ok cu oferta asta. Deci, ce inseamna abonament Mobil 5 liber de contract la Telekom?

mobil 5

Practic, nu ai perioada contractuala si nu te legi la cap cu un abonament pe 2 ani de zile. Este un abonament la care poti renunta oricand, un fel de prepay/abonament, asta pentru a folosi o exprimare mai practica.

mobil 5

Cred ca au apelat la aceasta strategie pentru a creste numarul de abonati, pentru a fi mai bine in statistici. Avand in vedere ca nu ne legam la cap cu un contract, nu exista absolut nicio obligatie de a plati despagubiri sau taxe de reziliere în cazul in care renuntam oricand la abonament. La acest Mobil 5, in mod normal preturile telefoanelor sunt mai mari, insa acum, de Black Friday, se face o exceptie si reducerile sunt chiar reale. Mai mult si poate cel mai interesant aspect, exista Net 4G NELIMITAT pentru 5 euro pe luna. Minutele nationale sunt si ele nelimitate. Putem spune ca este si un “atac” direct asupra ofertelor bune a celor de la Digi.

mobil 5

In aceasta perioada, preturile telefoanelor sunt chiar foarte bune impreuna cu acest abonament, le vedeti pe toate aici. 

mobil 5

Pentru acest articol, am facut o simulare cu un LG G5. Aparent, avem o reducere de 1050 lei si platim pentru telefon numai 849 lei. Direct din pagina de comanda ne aflam si numarul de telefon. Chiar daca cele mai bune oferte s-au terminat, inca mai exista cateva telefoane la preturi bune.

39 COMENTARII

 1. Am comandat și eu un tel. Astăzi am fost sunat de un agent de la Telekom sa îmi spună ca comanda e pregătită. Am întrebat ce trebuie sa plătesc la primirea coletului. A răspuns 330 lei, exact valoarea telefonului. L am întrebat de abonament și a spus ca e 5 euro pe luna și ca ma pot retrage când doresc

 2. Uitati ce inseamna netul 4g la oferta lor:
  BONUS Net Nelimitat
  Trafic de date nelimitat, la viteza 4G si o latime de banda de 1,5 Mbps care asigura o rezolutie de maxim 480p/calitate DVD pentru continutul de video streaming.

  Viteza este foarte mica.

 3. @Iwaa
  În cel mai bun caz este de 1,5 Mbps.
  Cu oarecare tam-tam (publicitate agresivă) vor fi destui care (în necunoștință de cauză, probabil) vor “pune botul” la această nelimitată ofertă de nerefuzat de NELIMITAT cantitativ…calitativ (lățimea de bandă) ce mai contează?!? 🙂

 4. Voi a-ti vazut pretul laLG Q6 ??!!!
  De unde naiba il importa de il dau doar cu 250 lei ??!!
  Cel mai mic pret gasit online este la 650 pe quicqmobile !!!
  Înca apare la oferta

 5. Deci ca sa inteleg,daca comand in telefon o sa trebuiasca sa platesc o taxa ca in pozele postate de utilizatorii de mai sus?Daca e asa nu mai comand nimic.

 6. Dacă ești abonat Telekom nu plătești nici o taxă. Cel puțin mie nu mi-a cerut. Altfel, nu știu. Când mi-am făcut abonament la altă firmă a trebuit să plătesc o garanție, echivalentul abonamentului pe 3 luni, pe care, până la urmă au considerat-o plată în avans, așa că în fiecare lună își iau banii pentru factură din acea sumă. Probabil că și la Telekom e ceva similar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here