Acasă Jocuri pentru telefoane si tablete android

Ce inseamna pana la urma PUBG Mobile?

4

Ce inseamna pana la urma PUBG Mobile? Ati vazut probabil pe internet, la televizor, pe Facebook sau chiar pe YouTube ca se tot vorbeste despre acest PUBG Mobile.

Si asta de putin timp si in special pe telefoanele mobile cu Android. Este la fel de adevarat ca poate nu va intereseaza, poate nu ati dat atentie sau poate nici macar nu sunteti pasionati de astfel de jocuri. Da, in mare parte este un joc, unul cu o grafica foarte buna…

Dar, de ce are o asa mare popularitate si ce inseamna pana la urma PUBG Mobile?

Battlegrounds Unknown’s (PUBG) este un joc multiplayer online de lupta, dezvoltat și publicat de PUBG Corporation, o filiala Bluehole. Jocul se bazează pe modelele anterioare create de Brendan Greene “PlayerUnknown” .

Este practic un joc de supravietuire, pana la 100 de jucatori se parasuteaza pe o insula (8x8km) si din acel moment, incepe lupta pe viata si pe moarte.

La aterizarea pe insula respectiva, trebuie sa aduni si sa profiti de toate resursele pentru a castiga. Incepand cu haine, diverse consumabile, medicale, arme, munitie si chiar diverse moduri pentru acele arme.

Dacia in PUBG Mobile:

Exista trei moduri de joc principale. SOLO, DUO și MOD ECHIPA, acesta din urma chiar va permite sa va alaturați altor trei jucatori existenti pentru a dezvolta o echipa. Fiecare dintre aceste 3 moduri difera putin si fiecare vine impreuna cu dezavantaje sau avantaje. Ultimul jucator ramas sau ultima echipa, caștiga runda.

Este disponibil PUBG Mobile pe Android?

Da, poate fi descarcat gratuit din Google Play si a aparut acolo in decursul lunii martie, 2018.

Este gratuit PUBG Mobile pe Android?

Da, este complet gratuit (poate si de aici un asemenea succes) si reprezinta practic portarea versiunii de PC pe mobil. Exista chiar si un sistem de recompense in cadrul jocului, puteti castiga monede pe care sa le folositi ulterior pentru achizitionarea diverselor echipamente.

Am nevoie de un telefon puternic pentru a juca PUBG Mobile?

Da, este un joc online, multiplayer, unul care consuma multe resurse, baterie, spatiu pe telefon si necesita o buna conectivitate la WiFi.

Ai nevoie de un telefon ce ruleaza minim Android 5.1 Lollipop si este dotat cu cel putin 2GB RAM, pentru o experienta cat mai buna. Poate fi controlat cu ajutorul comenzilor de pe ecran, acestea pot fi personalizate si este de preferat sa aveti un telefon cu un display mai mare. Si nu in ultimul rand, daca veti incepe sa va jucati, asigurati-va ca aveti o priza prin apropiere sau ca detineti un acumulator extern. Jocul “mananca bateria pe paine”.

Cam acesta este principiul PUBG Mobile si pana la urma, ramane un joc (online multiplayer) si nimic altceva!

REVEDEȚI PREZENTAREA
Rating
Scriu cu placere pe acest site. Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta! Pentru contact, foloseste adresa admin@androidro.ro
inseamna-pana-urma-pubg-mobileCe inseamna pana la urma PUBG Mobile? Ati vazut probabil pe internet, la televizor, pe Facebook sau chiar pe YouTube ca se tot vorbeste despre acest PUBG Mobile.Si asta de putin timp si in special pe telefoanele mobile cu Android. Este la fel de adevarat...

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.