Connect with us

Stiri despre telefoane

Lansarea lui Xiaomi Black Shark, gaming phone

Published

on

Lansarea lui Xiaomi Black Shark, o alternativa a modelului Razer Phone este tot mai aproape si chiar se pare ca va avea loc in data de 13 aprilie 2018.

Black Shark Technologies nu este decat o noua firma producatoare de telefoane mobile, aceasta fiind finantata de catre cei de la Xiaomi. Astfel, se naste terminalul Xiaomi Black Shark, unul dedicat in special celor ce adora jocurile pe mobil si cauta un telefon dedicat pentru astfel de activitati.

xiaomi blackshark

Desi in trecut au mai fost zvonuri legate de Xiaomi Black Shark, acestea chiar au fost confirmate de catre compania chineza si telefonul va fi lansat in data de 13.04.2018. Mai jos, vedeti posterul oficial:

Advertisement

In luna februarie, acest model chiar a ajuns in topul AnTuTu si de acolo am putut afla primele detalii tehnice. Se pare ca el va sosi in doua configuratii, ambele cu Snapdragon 845, insa cu diferente la capitolul RAM si ROM.

xiaomi blackshark

Astfel, va exista un model cu 6GB RAM si 128GB ROM si unul cu 8GB RAM si 256GB ROM. Amandoua vor avea un display cu o rata de refresh de 120hz, sistemul de operare Android 8.0 Oreo si o rezolutie a ecranului de 2160 x 1080 pixeli.

Teoretic, o rata de refresh mare (120hz) inseamna si imagini mai clare, fara blur, jocurile ruland mai natural.

Cam acestea sunt pentru moment noile date tehnice, asteptam si detalii legate de constructia lui Xiaomi Black Shark.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des