Acasă TABLETE INSIGNIA 785 PRO Tableta Android Cu Intel LA Bord

INSIGNIA 785 PRO Tableta Android Cu Intel LA Bord

0

Polonezii de la GoClever, firma prezenta si in Romania cu o oferta ce cuprinde telefoane mobile si tablete Android, isi imbunatatesc zilele acestea oferta prin lansarea unei noi tablete, una ce va avea “sub capota” un procesor Intel, mai exact un Atom Z2580.

Este exact acelasi procesor Intel cu care este dotata si tableta Allview Viva I8, tableta care este recunoscuta drept una dintre cele mai bune tablete din Romania, functionalitatea sa fiind impecabila. Se pare ca acest procesor de la Intel, Atom Z2580, ofera o stabilitate a sistemului de operare, performante bune si un consum mic de energie.

g

INSIGNIA 785 PRO Tableta Android Cu Intel LA Bord

Procesorul Intel Atom Z2580 (x86 Hyper-Threading Technology)cu care este dotat tableta INSIGNIA 785 PRO, este un dual core de 2 GHz.

INSIGNIA 785 PRO este o tableta ce probabil va costa undeva in jur de 700 lei, printre specificatiile tehnice as mai enumera memoria RAM 1GB DDR2, memorie suficienta de stocare- 16 GB, doua camere foto, cea principala avand un senzor de 5 MP in timp ce secundara este dotata cu 2 MP.

Tableta nu are conectivitate 3G inclusa, conexiunea realizandu-se printr-un dongle extern insa are conectivitate GPS, Wi-Fi (802.11 b/g/n) 2.4GHz, Bluetooth, o grautate de 310g si un acumulator cu o capacitate de 4600mAh. Daca ma uit mai bine peste specificatii, observ ca exista foarte multe asemanari intre aceasta tableta si Allview Viva I8.

o

Ecranul tabletei este unul de 7.85” de tip IPS LCD multi-touch ce suporta o rezolutie de 1024×768, tableta ruleaza sistemul de operare Android 4.2.2 Jelly Bean si are un procesor grafic de tip PowerVR SGX544.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here