Connect with us

Stiri despre telefoane

Apple iPhone 6 Pastraza Senzorul Foto De 8 MP

Published

on

Apple iPhone 6 Pastraza Senzorul Foto De 8 MP – Nu se cunosc motivele, insa aproape mai mult ca sigur noul telefon Iphone 6 ce urmeaza sa se lanseze anul acesta, mai exact in toamna, va avea tot un senzor foto de 8 MP, cei de la Apple incapatanadu-se sa doteze acest terminal cu un senzor mai performant.

In schimb, se pare ca vor sa imbunatateasca optica, astfel incat pozele si videoclipurile sa aiba o calitate foarte buna. Anterior se zvonea ca acest telefon va avea un senzor de 10 MP cu deschidere f 1/8 sau ca va fi dotat cu stabilizare optica a imaginii, dar iata ca pe masura ce se apropie lansarea apar tot mai multe informatii referitoare la caracteristicile acestui smartphone.

hhh

Se stie ca tendinta actuala este de crestere a rezolutiei, pana si telefoanele “chinezesti” sau cele nu chiar atat de cunoscute ca si brand au adoptat senzori de 13 MP, ajungandu-se la 50 MP, senzor prezent pe Oppo Find 7. Insa Apple se pare ca vrea sa ramana la senzorul foto cu care a debutat modelul iPhone 5s, in octombrie 2011.

Advertisement

Sa speram ca macar la alte aspecte vom vedea imbunatatiri si ma refer la un ecran cu o rezolutie mai mare si de ce nu, poate un slot pentru card Micro SD.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des