Acasă Firmware Allview Instalare CWM Recovery Pe Allview A5 DUO

Instalare CWM Recovery Pe Allview A5 DUO

8

Instalare CWM Recovery Pe Allview A5 DUO

CWM Recovery este un fel de BIOS al telefonului, dar unul customizat, special pentru telefonul Allview A5 DUO ce ofera mai multe setari si optiuni fata de versiunea recovery cu care vine telefonul din fabrica.

O versiune customizata CWM este in primul rand necesara celor ce vor sa instaleze alta versiune a sistemului de operare in afara de cea standard oferita de Allview pe telefonul Allview A5 DUO. Este necesar sa aveti acces root pe telefon pentru a putea instala CWM Recovery. Este insa posibil sa pierdeti garantia telefonului, asa ca o faceti pe propria raspundere.

Un tutorial despre cum sa faceti root pe Allview A5 DUO gasiti AICI.

Apoi trebuie descarcata de AICI arhiva ce contine fisierul recovery.img pentru telefon.

Dezarhivati si copiati fisierul rezultat in memoria telefonului. Instalati acum din Google Play aplicatia Mobileuncle MTK Tools, o aplicatie speciala pentru telefoanele cu procesoare MediaTEK.

Deschideti aplicatia, cautati si selectati Recovery Update, alegeti fisierul recovery.img pe care l-ati copiat in memoria telefonului si instalati-l.

877e5egtfyrtdg

La final, veti fi intrebat daca doriti sa reporniti telefonul in noul mod recovery.

Pana cand cei de la Allview vor oferi update la Android 4.4 KitKat pentru A5 DUO puteti incerca si acest firmware pentru Gionee P2 deoarece cele doua modele sunt aproape identice.

8 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.