Acasă Aplicatii telefoane Android Themer, Un Bun Launcher Pentru Android

Themer, Un Bun Launcher Pentru Android

0

Themer, Un Bun Launcher Pentru Android

Stiu ca sunt o gramada de astfel de aplicatii de tip launcher ce iti schimba interfata sistemului de operare Android insa multe dintre ele nu sunt nici de calitate sau ingreuneaza sistemul de operare.

Themer, este un launcher destul de nou lansat pe care l-am testat cu succes pe un Samsung Galaxy S4 si mi-a lasat o parere destul de buna in comparatie cu clasicul UI TouchWiz.

Themer este un launcher HD, complet gratuit ce te lasa sa-ti personalizezi interfata sistemului de operare venind in acelasi timp si cu o gramada de optiuni si setari sau teme ce pot fi descarcate gratuit.

Mi-a placut la el faptul ca este ceva diferit fata de restul aplicatiilor de tip launcher iar capturile de ecran realizate pe un Samsung Galaxy S4 dovedesc asta:

Sunt disponibile o gramada de teme gratuite, toate impartite pe categorii ce-ti transforma total sistemul de operare. Daca la inceput mi s-a parut ciudat, dupa cateva minute a inceput sa imi placa si pentru moment am renuntat la vechea interfata oferita de catre Samsung. Se poate instala pe orice model de telefon ce ruleaza Android.

DESCARCA GRATUIT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.