Connect with us

Stiri despre telefoane

Resoftare E-Boda Impresspeed E351DC

Published

on

Salutare ! E-Boda Impresspeed E351 DC este o tableta entry-level de 7″ care si-a facut debutul pe piata acum mai bine de un an. Spre deosebire de alte tablete, aceasta nu mi-a lasat o impresie prea buna, inca de noua a dat erori peste erori si crash-uri.

In ultimul timp ajunsese aproape inutilizabilia, chiar si dupa hard reset asa ca m-am decis sa o resoftez. Nu ma asteptam la cine stie ce imbunatatiri dar spre uimirea mea, aceasta si-a revenit complet ! Se misca excelent si nici nu mai da erori.

NECESARE:
Pentru a demara procesul de resoftare, trebuie sa descarcati aplicatia necesara, driverul usb si ROM-ul stock Android Jelly Bean 4.2.2:
-Descarca Aplicatia de instalare si driverul de aici
-Descarca ROM Stock Jelly Bean 4.2.2 de aici
Atentie, dupa descarcare aveti nevoie de un program pentru dezarhivare (ex. Winrar)

Advertisement

RESOFTAREA:
Inainte de a incepe, asigurati-va ca:
-tableta este incarcata cel putin 70%, eu recomand 100% pentru orice eventualitate.
-folositi un port USB si un cablu care sa nu aiba probleme de contact
-daca este posibil, efectuati operatiunea de pe un laptop cu bateria incarcata
-inchideti programul antivirus inaintea resoftarii.

1. Dezarhivati fisierul “RKBatchTool_v1.7_E351.zip” si intrati in folderul rezultat, intrati apoi in folerul numit “BatchTool”. In acest folder gasiti programul “RKBatchTool.exe” pe care trebuie sa-l deschideti.
2. Conectati cablul USB doar la computer, nu si la tableta !
3. Dezarhivati fisierul descarcat care reprezinta sistemul de operare Jelly Bean si care are numele “update_e351_os_android_4.2.2_17.10.2013.zip”. Dupa dezarhivare va rezulta un fisier numit “update.img”
4. Trebuie sa deschideti fisierul descarcat cu programul RKBatchTool navigand la el (1), apoi faceti click pe Open (2)

5. Acum urmeaza instalearea pe tableta:
a.tineti apasat butonul “Volume +”al tabletei si introduceti cablul USB, fara a elibera butonul !
b.tinand butonul “Volume +” apasat, in acelasi timp, incepeti sa apasati in mod repetat pe butonul “Power” pana cand o instalare pentru driver o sa apara pe ecranul calculatorului.
c. Driverul trebuie sa-l instalati manual din folderul “Rockusb Driver v3.5” gasit in arhiva “RKBatchTool_v1.7_E351.zip”. Alegeti driverul pentru versiunea voastra de windows. Instalati driverul facand click dreapta pe “Computer” si selectati “Manage” apoi pe “Device manager”. Cautati in lista din stanga “Unknown Device” afisat cu semnul exclamarii, faceti click pe el si selectati “Update Driver” apoi navigati manual la driverele din arhiva.

Advertisement

Daca instalarea driverului a fost facuta corespunzator, programul trebuie sa arate astfel iar indicatorul de jos trebuie sa fie colorat verde

Daca totul este in regula, puteti demara procesul apasand butonul “restore”. In timpul instalarii, indicatorul verde se transforma in galben intermitent:

Asteptati finalizarea procesului de resoftare care va fi semnalizata astfel:

Advertisement

Dupa ce resoftarea s-a finalizat complet, tableta va reporni. Prima pornire poate dura pana la 5 minute, asa ca nu va panicati. Dupa ce tableta se aprinde si afiseaza pe ecran menul pentru stocare in masa, puteti deconecta cablul USB.

Pentru optimizarea performantelor ecranului, va recomand sa inlocuiti lansatorul original cu Nova Launcher pe care il puteti descarca de aici.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des