Acasă Tutoriale telefon Instalare rapida – cum sa rulezi Android pe calculator ca o simpla...

Instalare rapida – cum sa rulezi Android pe calculator ca o simpla aplicatie!

3

Instalare rapida – cum sa rulezi Android pe calculator ca o simpla aplicatie! Personal o folosesc pentru a testa aplicatii sau jocuri inainte de a publica articole legate de ele, fac asta pentru a nu-mi mai incarca memoria telefonului mereu, imi este si mai simplu deoarece nu mai stau sa copiez capturile de ecran din telefon pe PC…

Insa, aplicatia BlueStacks este ideala pentru cei ce-si doresc sa aiba sistemul de operare Android direct pe PC. asa pot juca jocuri pe care in mod normal nu le pot juca pe un telefon, pot testa rapid aplicatii, etc. Este exact ca sistemul de operare pe un telefon mobil sau pe o tableta, avantajul este acela ca nu suntem limitati de performantele telefonului sau cele ale tabletei.

Android pe calculator ca o simpla aplicatie Instalare rapida - cum sa rulezi Android pe calculator ca o simpla aplicatie!

Android pe calculator ca o simpla aplicatie – Practic, cu cat calculatorul nostru este mai performant si mai rapid, cu atat aplicatia se misca mai bine! Asa cum veti vedea si in clipul de mai jos, viteza este una foarte mare si net superioara oricarul telefon mobil, poti instala chiar si AnTuTu sau alta aplicatie de bench!

Insa, poti face cateva setari separate de sistemul de operare Android, asta in functie de cate resurse vrei sa aloce sistemul de operare Windows acestei aplicatii! Spre exemplu, daca ai pe PC un procesor cu 4 nuclee, poti seta ca aplicatia sa le foloseasca pe toate pentru a fi cat mai rapida, poti alege cata memorie RAM sa aloce sistemul de operare Windows acestei aplicatii sau poti seta rezolutia la care vrei sa utilizezi aplicatia, plus alte cateva setari care pot fi gasite in zona “settings” -> “preferences”

Android pe calculator ca o simpla aplicatie 2 Instalare rapida - cum sa rulezi Android pe calculator ca o simpla aplicatie!

Android pe calculator ca o simpla aplicatie:

Este aplicatia BlueStacks gratuita! Da, este complet gratuita insa atunci cand o vei deschide, vei fi obligat sa instalezi cate un joc (nu pe Windows ci pe acest Android), asta daca nu doresti sa o cumperi.

Pot fi sterse aplicatiile instalate? DA!

Am acces la tot continutul Google Play? DA!

In AnTuTu sau in alte aplicatii de bench imi arata specificatiile PC-ului meu? NU! Iti arata ca ai avea un Galaxy S4!

Ce versiune de Android este? 4.4.2 KitKat!

Poate fi stearsa aceasta aplicatie de pe PC? DA!

Iti instaleaza si alte aplicatii nedorite pe PC? Depinde de setarile pe care le alegi la instalare!

Prezentarea video a aplicatiei BlueStacks :

 

3 COMENTARII

  1. Am folosit-o si eu foarte mult timp pentru un joc online, dar am renuntat la ea. Ajunsese sa ocupe si peste 20Gb din partitia C. Nu stiu de ce ii tot crestea mereu marimea fara sa instalez alte aplicatii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here