Connect with us

Aplicatii telefoane Android

Activare Dark Mode mod intunecat pe toate telefoanele

Published

on

Am sa va prezint 2 metode prin care puteti avea modul intunecat activat pe telefon, asta in cazul in care terminalul vostru nu suporta inca o astfel de functie.

Am spus doua metode, ne vom folosi de doua aplicatii simple, din Google Play. Ambele aplicatii sint gratuite.

Prima (Dark Mode, link la final) ne va ajuta sa avem mod intunecat in anumite aplicatii (depinde de telefon). Apoi, daca vreti sa aveti Facebook, Messenger sau Instagram cu interfata intunecata, ne vom folosi de aplicatia Dark Social (link la final).

Advertisement

Retineti ca nu exista o aplicatie care sa transforme toata interfata intr-una intunecata. Aceasta caracteristica tine de producatorul telefonului si de interfata de utilizator. Daca aveti un smartphone produs de o companie mare, este posibil sa primiti o actualizare de Android care sa va aduca full dark mode.

In caz contrar, va trebui sa va folositi de aplicatii, asa cum va prezinta acest tutorial.

1 – Dark Mode

Aceasta este capabila sa ofere modul intunecat pentru majoritatea aplicatiilor Google. Gmail, Google Play Store, Google Photos, etc.

Advertisement

Se instaleaza simplu si este foarte usor de configurat. Interfata ofera 3 optiuni: mod intunecat, mod luminos si auto. Daca apasati pe prima versiune, se va activa automat interfata intunecata pentru anumite aplicatii (difera in functie de telefon). Are si o versiune premium, dar este ok si in cea gratuita.

Capturi de ecran, Google Play – inainte si dupa activare mod intunecat:

 

Advertisement

Activare Dark Mode mod intunecat pe toate telefoanele – ce sa faci

2 – Dark Social

Aceasta aplica interfata intunecata pentru retelele de socializare. Mai exact, pentru Facebook si Instagram. Functioneaza si pentru Facebook Messenger, insa deja exista dark mod pentru aceasta aplicatie, am aratat aici ce setari sunt necesare.

Dar pana cand vom avea oficial pe FB sau Instagram acest mod, va trebui sa ne folosim de Dark Social. Aceasta transforma complet interfata acestor aplicatii. Trebuie sa retineti ca pentru a va bucura de mod intunecat, este necesara conectarea la aceste retele de socializare prin intermediul aplicatiei Dark Social.

Advertisement

Capuri de ecran:

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
2 Comments

2 Comments

  1. Alin

    februarie 13, 2020 at 08:14

    Pt Facebook puteti folosi browserul Opera care stie Dark Mode printre multe alte lucruri f utile,iar Messanger are Dark Mode integrat!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des