Internetul 4G pe Digi Mobil se lasa asteptat – Nu stiu daca au renuntat la idee sau amana lansarea acestui serviciu, insa stiu ca pe pagina de internet Digi a fost scos acel mare banner ce anunta ca din octombrie utilizatorii vor putea utiliza reteaua 4G si mai stiu ca detin un abonament la ei si pana in momentul de fata nici vorba de 4G Digi in Bucuresti.

UPDATE – SERVICIUL A FOST LANSAT, SETARILE PENTRU ACTIVARE AICI

Este o companie mare si nu cred ca vor renunta la idee, posibil numai sa fi intampinat ceva probleme tehnice care au amanat aceasta lansare. Este o mica problema insa si cu telefoanele compatibile cu reteaua lor 4G TDD banda 2600 MHz / canalul 38, in sensul ca nu multe sunt aparatele ce suporta acest gen de conectivitate.

ty Internetul 4G pe Digi Mobil se lasa asteptat

CITESTE SI:  Noul Samsung Galaxy A7 (2018), pret si cateva specificatii

In magazinul lor online vand telefoane compatibile, insa nu stiu ce se va intampla cu toti abonatii ce au telefoane 4G dar nu se vor putea bucura de aceasta facilitate. In ultima perioada se vorbeste despre lista telefoanelor compatibile 4G Digi si cititorii intreaba care sunt acelea, daca sunt telefoane chinezesti ieftine compatibile sau daca toate telefoanele 4G vor functiona pe reteaua Digi.

Eu zic sa mai asteptam pana cand vor da drumul cu adevarat la 4G si poate vor remedia si acest mic sau mare inconvenient…

14 COMENTARII

  1. 3G-ul este un mare pas fata de GSM/GPRS/EDGE, nici nu exista grad de comparatie. Problema este ca nici in 3G nu au acoperire buna si nu ma refer decat la Digi.

  2. cum sa ai 4G cand nici macar 3G nu e ce ar trebui sa fie. Degeaba ai semnal 3G daca nu ai si net prin el cum ar trebui……sa nu mai zic de 4 G.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree