baterie

IP webcam aplicatie ce transforma telefonul Android intr-o camera web WiFi

IP webcam aplicatie ce transforma telefonul Android intr-o camera web WiFi

IP webcam aplicatie ce transforma telefonul Android intr-o camera web WiFi – Aplicatia asta pot sa o introduc fara probleme in topul aplicatiilor utile Android, destul de rar asa ceva in Google Play. Practic, iti transforma telefonul intr-o camera web sau de supraveghere via WiFi sau prin operatorul de telefonie mobila. 

Streamingul se face perfect, calitatea buna, fara decalaje sau alte probleme, testat personal. Sper sa fie si sigura si sa nu mai aiba cineva acces la ceea ce transmiti tu live din casa sau de oriunde, streamingul se face totusi printr-o adresa de ip pe care in mod normal o stii numai tu.

Aplicatia ce transforma telefonul intr-o camera veritabila web sau una de supraveghere are si o multime de setari, insa nu este foarte complicat de folosit. Atunci cand o instalati, vi se va deschide numai o pagina cu setari si pentru a o folosi trebuie sa introduceti si adresa IP a retelei voastre mobile sau WiFi. Adresa respectiva va va aparea automat pe telefon si va trebui sa o introduceti in browserul de pe calculatorul vostru, pe monitorul calculatorului veti vedea practic imaginile transmise de camera telefonului de oriunde va aflati! Acelasi lucru puteti vedea si pe un alt telefon daca nu aveti un calculator in apropiere.

Eu nu am setat nimic pe telefon, insa in browser pe PC am ales si bifat la VideoRender “flash” – asta pentru a putea avea imagini video pe monitorul calculatorului.

Am facut si niste capturi de ecran pentru a va da voi seama mai bine cam despre ce este vorba:

Asta se intampla pe monitorul calculatorului vostru sau pe alt telefon(imaginea e blurata deoarece captura e pe fuga facuta)

Untitled

Si asta se intampla pe telefonul vostru:

DESCARCA APLICATIA GRATUIT