Connect with us

Aplicatii telefoane Android

Aplicația TelePaws telemedicină veterinară pentru cei ce au animale de companie

Published

on

Dacă aveți un animăluț de companie, probabil că veți găsi utilă aplicația TelePaws, prima aplicație de telemedicină veterinară din România.

Aceasta este disponibilă gratuit pentru telefoanele mobile și poate fi descărcată din Google Play sau AppStore.

Aplicația vine după ce compania iHunt a început să ofere produse dedicate animalelor de companie, printre care și o litieră inteligentă ce se curăță singură, reducând la minim intervenția necesară din partea stăpânilor.

Advertisement

TelePaws pune accent pe siguranță, confort și educație, revoluționând îngrijirea animalelor de companie. Oferă soluții personalizate și sfaturi de la experți, disponibile oricând și oriunde.

Prin intermediul aplicației, proprietarii pot contacta un veterinar prin apel video în câteva secunde, asigurând astfel acces rapid la îngrijiri medicale pentru animalele lor.

Platforma îmbunătățește accesul la servicii veterinare de calitate, eliminând necesitatea deplasărilor și a așteptărilor în sălile de așteptare.

Advertisement

TelePaws oferă confortul de a primi consultații de specialitate direct de acasă. De asemenea, aplicația include resurse educaționale pentru a ajuta stăpânii să își îngrijească mai bine animalele, promovând un stil de viață sănătos pentru acestea.

Facilitează diagnosticarea rapidă a problemelor de sănătate și permite monitorizarea continuă, contribuind astfel la prevenirea complicațiilor.

În situații de urgență, aplicația oferă sfaturi rapide și eficiente pentru gestionarea diverselor probleme până la intervenția unui veterinar.

Advertisement

Este un pas semnificativ înainte în domeniul veterinar, combinând tehnologia modernă cu necesitatea de a oferi îngrijire promptă și adecvată pentru animalele de companie din România.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des