Acasă Tutoriale telefon 2020 Cum se instalează driverele necesare pentru SP Flash Tool

Cum se instalează driverele necesare pentru SP Flash Tool

10

Cum se instalează driverele necesare pentru SP Flash Tool – Am sa va arat in cele ce urmeaza o modalitate corecta de a instala driverii necesari pentru folosirea in bunei conditii a aplicatiei SP Flash Tool, aplicatie pentru PC indispensabila celor cu telefoane sau tablete dotate cu procesoare MediaTEK. 

Cu ajutorul acestei aplicatii, puteti instala sau rescrie un sistem de operare Android, diverse fisiere, root, cwm, etc, toate pentru procesoarele MediaTEK. Tutorial oferit de Mihai Cristian.

MediaTek USB VCOM Drivers se descarca de aici

Aceste drivere sunt importante deoarece fără ele instalate telefonul nu va fi depiststat de către computer.

1tut

Pentru a le instala, click drepta pe Computer, selectăm Device manager, click dreapta pe numele PC-ului  apoi click pe Add legacy hardware.
Acum, click pe Next, selectăm Install the hardware that I manually select from a list apoi click pe Next , încă un click pe Next și apăsăm pe Have Disk , click pe Browse , acum va trebui să găsim dosarul cu driverele pe care l-am descărcat și dezarhivat mai devreme, vom deschide dosarul , deschidem Drivers, USB VCOM Driver și aici avem 3 opțiuni, pentru windows XP, Vista sau 7 alegeți în funcție de sistemul de operare pe care îl aveți instalat, apoi selectați fișierul .inf potrivit (pentru Windows pe 36 de biti selectăm usb2ser_.inf , pentru Windows pe 64 de biti selectăm usb2ser_x64.inf )
2tut

Click pe Open apoi Ok, va apărea o listă cu 5 drivere, noi vom selecta MediaTek PreLoaderUSB VCOM Port apoi click Next

3

Click Next din nou și așteptăm să se instaleze driverul.
Driverul a fost instalat și ăl putem vedea la secțiunea Ports , vom vedea un triunghi galben, semn că driverul nostru nu poate porni, dar nu vă faceți griji, driverul nostru pornește doar atunci când telefonul nostru este conectat, închis, la computer. 

3e

 

10 COMENTARII

  1. Am avut surpiza ca RC-ul Ultimate sa imi cousnme imediat dupa instalare nu mai mult de 500MB si dupa ce am primit 7 Pro-ul sa ma trezesc ca imi manca cel putin dublu (ajunsesem sa pierd ~2GB din ram pe instalarea de 64bit doar cu OS-ul).Cred ca si W7 se va molipsi de aceleasi probleme ale Vista. Dezamagitor, pentru ca speram sa sar peste varianta intermediara, XP 64bit.Dar, dupa cum experienta ne-a invatat mai bine astept primul SP pentru W7 si apoi poate il iau in calcul.

  2. Woow alex, nu moet ik je toch echt even corrigeren..Zowel Hema al Alibelli drukken af bij CeWe….Het is dus niet zo dat de hema bij alibelli afdrukt..

  3. Salut am si eu o problema, instalez driver-ul si apoi dupa ce conectez telefonul se aude sunetul acela de conectat apoi se deconecteaza si se aude sunetul specific si imi da eroare la Flash Tool, un sfat mi-ar fi de mare ajutor. Multumesc

    • Pot fi multe probleme, personal am intalit asa ceva. Poate fi de la cablul USB, de la versiunea de flash tools, de la PC, etc. Trebuie sa le elimini pe rand. Eu as incepe cu o alta versiune de flashtools si driveri instalati corect. Poti verifica pe PC (control panel – device manager – system) daca driverii exista.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here