Acasă Stiri despre telefoane

iPhone 14, posibila victima a tensiunilor China-Taiwan

0

iPhone 14, posibila victima a tensiunilor China-Taiwan si se pare ca nu va fi prima, speram insa ca ultima. Recent, am asistat chiar la anularea unor lansari importante sub semnatura celor de la Motorola, eveniment ce a fost pana la urma reprogramat pentru data de 11 august.

Astazi, aflam ca cel mai asteptat telefon al acestei toamne ar putea sa se mai lase asteptat putin, speram ca acest conflict intre China si Taiwan sa nu degenereze. Nu intram in politica, dar politica isi baga coada pana si in acest domeniu, Huawei este cel mai bun exemplu.

iphone 14 china taiwan

Compania Apple este cel mai mare client TSMC (Taiwan Semiconductor Manufacturing Company), acestia livrand tehnologie catre China, adica fix acolo unde sunt asamblate telefoanele Apple. Vizita presedintelui Camerei Reprezentantilor SUA in Taiwan, Nancy Pelosi, nu a facut decat sa puna paie pe foc.

Mai mult decat atat, directori din cadrul TSMC au fost vazuti impreuna cu Pelosi in timpul vizitei, asta ar putea insemna inceputul unui razboi comercial ce ar putea avea ca victime diverse nume mari din domeniu. Si fara TSMC ce se ocupa de productie și proiectare de semiconductori, nu prea poti scoate pe piata telefoane mobile!

iphone 14 china taiwan

Sursa precizeaza ca Apple deja ar fi cerut cerut ca toate etichetele cu Made in Taiwan sau Made in China sa fie eliminate sau inlocuite si ca unele modele de iPhone 14 ar putea sa fie produse in India. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.