Connect with us

Stiri despre telefoane

Axon 40 Ultra, un nou telefon fara camera de selfie la vedere

Published

on

Axon 40 Ultra, un nou telefon fara camera de selfie la vedere, o caracteristica a acestei serii produse de catre ZTE. Telefonul acesta ar urma sa soseasca in data de 9 mai 2022 si impreuna cu el, le vom vedea alte 2 modele, Axon 40 si Axon 40 Ultra. Insa, acestea vor avea un display de tip punch hole, adica o camera de selfie fix in centru. In general, telefoanele ZTE sunt lansate cu preturi foarte bune, dar se scumpesc mult pana ajung in Romania.

ZTE (producator fondat in 1985) este in Romania un furnizor important de echipamente de telecomunicații, insa nu se concentreaza la noi pe divizia de telefoane mobile. Probabil ca modelele ajunse in magazine nu sunt importate oficial de catre companie. 

Modelul Ultra este cel ce va integra o camera de selfie ascunsa sub display, insa una de generatie noua si cu mai putine sanse de a fi vizibila din anumite unghiuri, asa ceva se intampla cu generatia precedenta (in jur de 2600 lei in Romania / Axon 30). Trebuie sa nu uitam ca cei de la ZTE sunt pionieri in acest domeniu, adica ei ne-au prezentat pentru prima data un astfel de smartphone.

Advertisement

Axon 40 Ultra poza reala:

Axon 40 Ultra

Exista o structura rearanjata de pixeli in zona camerei frontale, acesta este motivul pentru care senzorul nu este vizibil, insa poate captura fara probleme poze. In plus, acest panou curbat (AMOLED) va avea o rezolutie crescuta, este vorba despre 1440p. Ne asteptam si la un body-ratio super bun, poate unul dintre cele mai atractive din domeniu.

Axon 40 Ultra selfie

Axon 40 Ultra va fi modelul varf de gama, cel ce va integra cele mai performante componente. Dar pe langa el, avem poze reale si cu versiunea Axon 40 PRO, cel cu design impunator, dar cu camera de selfie la vedere (foto jos).

Modulul adaposteste nu mai putin de 4 camere principale si este unul de mari dimensiuni. Cel mai probabil, este vorba despre ISOCELL HM2, un senzor de la Samsung cu stabilizare optica si cu rezolutie de 100MP.

Advertisement

Axon 40 Ultra camere

Asteptam lansarea de saptamana viitoare si putem spune ca Axon 40 Ultra va fi un smartphone destinat fanilor telefoanelor cu ecrane cat mai mari, peste 6.9 inch. Atat avea in diagonala generatia trecuta, posibil sa se pastreze aceasta caracteristica.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des