Connect with us

Stiri despre telefoane

iPhone 14 Pro inventeaza un nou tip de bretron

Published

on

iPhone 14 Pro inventeaza un nou tip de bretron si putem afirma fara rezerve ca imediat dupa lansarea acestui flagship Apple, producatorii de telefoane Android vor incepe sa copieze. Asta au facut inca de la inceput, au copiat Apple. Notch, lipsa jack audio, lipsa cablu in cutie, lipsa charger in cutie, etc.

iPhone 14 Pro inventeaza un nou tip de bretron

Bine macar ca acest tip de design nu este mai rau ca precedentul, adica decupajul pare a fi ceva mai mic, mai finut si mai discret. Astazi, Apple are un evenimet si este de asteptat sa prezinte o noua versiune de iPhone SE (2022), telefon care ar urma sa coste in jur de 400 euro, poate mai putin.

iPhone 14 Pro – randare

iPhone 14 Pro inventeaza un nou tip de bretron

Nu de la el ne asteptam sa adopte acest nou presupus design al ecranului, probabil ca aceasta va arata ca generatia precedenta (iPhone SE / foto jos) sau putin mai ok. O schimbare este asteptata in luna septembrie, atunci asteptam telefoanele iPhone 14, imaginile atasate acestui articol sunt randari, nu poze oficiale.

Advertisement

iPhone 14 Pro inventeaza un nou tip de bretron

Desigur, ne putem intreba de ce Apple nu adopta un simplu decupaj, asa cum au toate varfurile de gama Android sau chiar mai mult, o camera sub display. ZTE deja are astfel de telefoane, Xiaomi se lauda si ei. Apple mizeaza pe o securizarea avansata si implementeaza tot felul de senzori speciali pentru deblocarea de tip Face ID.

iPhone 14 Pro inventeaza un nou tip de bretron

Dar nu ar putea sa lucreze mai mult la un senzor pentru amprente sub display? Sa inoveze, sa-l faca extrem de securizat, de rapid si de bun. Ingineri au, bani au, imaginatie cred ca au. Dar nu vor sa dea totul, stim deja ca telefoanele lor se schimba extrem de greu la nivel de design si se pare ca nici macar generatia iPhone 14 nu va aduce schimbari radicale. Exista si vesti bune, Apple spune ca lucreaza deja la o solutie care ar permite ascunderea senzorului Face ID sub display, insa ea nu va fi gata mai devreme de 2023.

via

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des