Acasă Stiri despre telefoane

Mastic dat de chinezi si lufturi inegale pe Dacia Spring

0

Mastic dat de chinezi si lufturi inegale pe Dacia Spring, asta a descoperit publicatia “Turatii” in momentul in care a facut o recenzie video pentru noua versiune a masinii electrice sub brand local, dar produsa peste mari si tari. Ca de obicei, prezentarea este impecabila si asa ar trebui sa arate orice canal auto care se respecta, nimic de reprosat. Am atasat clipurile video la final.

Din pacate, controlul calitatii cam lasa de dorit in China, se pare ca nici atentiile acordate anumitor detalii nu sunt ca la carte. Si este vorba de anumite detalii vizibile din prima, adica te-ai uitat la masina si le vezi. Pentru inceput, in clip se vede clar cum este dat masticul de deasupra usilor, “in valuri pronuntate”. Asa ceva nu ar trebui sa se intample, este complet inestetic.

Lufturile sunt inegale, asta o stim si nu trebuie neaparat sa ne uitam inca o data la clipurile de prezentare. Dacia Spring nu este chiar ieftina, asta nu este o scuza pentru anumite imperfectiuni. Peste 10.000 de euro prin “Rabla” si peste 20.000 de euro cu banii jos. Autocolantul deja a inceput sa “zboare” din anumite parti! Se poate inlocui, dar nu stiu daca garantia acopera si asa ceva.

Capturi de ecran extrase din clip. Observam clar in ce mod este dat masticul si “valurile” existente. Spring este o masina nu foarte inalta si cred ca oricine se uita acolo va vedea acel defect, unul care mie imi va sta pe creieri non-stop. Sa speram ca aceasta este o masina de teste si ca nu toate sunt asa!

mastic dacia springdacia spring defecte

Ne uitam la unul dintre stopurile din spate, acum cel nou cu semnatura in forma de “Y”. Se observa clar din captura de mai sus ca nu este amplasat prea bine si diferentele nu au cum sa nu sara in evidenta. Fie ca ceva s-a intamplat acolo si a fost reparat neprofesional, fie asa este masina asamblata si acele lufturi sunt la ordinea zilei.

Autocolantul de pe usile modelului Dacia Spring s-a ciobit si nici nu pare a se imbina perfect intre usi, este o diferenta de nivel.

In rest, toate bune si frumoase. Am condus masina prin oras si este perfecta pentru acest mediu, se simte in largul ei. Autonomia este excelenta mai ales pe timp de vara, te strecori pe orice straduta, printre masini si parchezi acolo unde altele nu o pot face, pleci si primul de la semafor daca ai chef de putina distractie. Este cea mai bine vanduta masina electrica din Romania, probabil si din Europa!

Dar nu ar strica o mai mare atentie la anumite detalii. Nu perfectiune, dar mai multa grija.

Capturile au fost preluate din clipul acesta:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.