Acasă Stiri Android Si Noutati iPhone 6 Plus Se Indoaie,Probleme In Paradis

iPhone 6 Plus Se Indoaie,Probleme In Paradis

0
nofollow

iPhone 6 Plus Se Indoaie,Probleme In Paradis

Da, iPhone 6 Plus, modelul cu diagonala de 5.5 inci de la Apple se indoaie si se sparge / rupe, ceea ce poate fi considerata o problema destul de mare mai ales pentru un telefon ce in romania costa bine peste 1000 de euro !

Nu am testat personal faza asta insa sunt clipuri pe YouTube ce au aparut in ultimele zile si au strans peste 23 de milioane de vizualizari.

Toate demonstreaza cum acest model, iPhone 6 Plus se indoaie sub o presiune nu prea mare. Problema intervine atunci cand incerci sa-l readuci la starea initiala.

33 iPhone 6 Plus Se Indoaie,Probleme In Paradis

 

Acesta cedeaza, apare o fisura in carcasa din aluminiu iar ecranul se sparge. Ar fi jenant totusi sa-l pui in buzunarul din spate si sa te asezi pe el iau cand il scoti acesta sa fie indoit…

Nu este genul de telefon ce-l poti flexa fara probleme (este realizat din aluminiu, un material foarte maleabil) asa cum se intampla cu LG G Flex construit din materiale special concepute pentru a fi indoite (ecran, sasiu, baterie, etc) in cazul lui iPhone 6 pare mai de graba a fi o problema de constructie.

33 iPhone 6 Plus Se Indoaie,Probleme In Paradis

Interesant este ca si Samsung Galaxy Note 3 a fost supus aceluiasi test si nu a patit absolut nimic. Retineti ca Note 3 are fix 5.5 inci diagonala ecranului, adica la fel ca si iPhone 6 Plus, phabletul Apple.

dd iPhone 6 Plus Se Indoaie,Probleme In Paradis

Iata 2 dintre clipurile de pe internet ce dovedesc slabiciunea posibila a lui iPhone 6 Plus:

Test indoire iPhone 6 Plus

Test indoire Samsung Galaxy Note 3 + crapaturile lui iPhone

Retineti ca aceste teste pot sau nu pot fi de incredere ! Ramane de vazut cum vor reactiona posesorii de iPhone 6 Plus, daca vor avea probleme cu telefonul si daca acesta se indoaie intradevar sau nu. Oare Apple le va inlocui daca problema persista?

sursa 

Ce parere aveti?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here