baterie

iPhone 6 Plus Se Indoaie,Probleme In Paradis

iPhone 6 Plus Se Indoaie,Probleme In Paradis

iPhone 6 Plus Se Indoaie,Probleme In Paradis

Da, iPhone 6 Plus, modelul cu diagonala de 5.5 inci de la Apple se indoaie si se sparge / rupe, ceea ce poate fi considerata o problema destul de mare mai ales pentru un telefon ce in romania costa bine peste 1000 de euro !

Nu am testat personal faza asta insa sunt clipuri pe YouTube ce au aparut in ultimele zile si au strans peste 23 de milioane de vizualizari.

Toate demonstreaza cum acest model, iPhone 6 Plus se indoaie sub o presiune nu prea mare. Problema intervine atunci cand incerci sa-l readuci la starea initiala.

33

 

Acesta cedeaza, apare o fisura in carcasa din aluminiu iar ecranul se sparge. Ar fi jenant totusi sa-l pui in buzunarul din spate si sa te asezi pe el iau cand il scoti acesta sa fie indoit…

Nu este genul de telefon ce-l poti flexa fara probleme (este realizat din aluminiu, un material foarte maleabil) asa cum se intampla cu LG G Flex construit din materiale special concepute pentru a fi indoite (ecran, sasiu, baterie, etc) in cazul lui iPhone 6 pare mai de graba a fi o problema de constructie.

33

Interesant este ca si Samsung Galaxy Note 3 a fost supus aceluiasi test si nu a patit absolut nimic. Retineti ca Note 3 are fix 5.5 inci diagonala ecranului, adica la fel ca si iPhone 6 Plus, phabletul Apple.

dd

Iata 2 dintre clipurile de pe internet ce dovedesc slabiciunea posibila a lui iPhone 6 Plus:

Test indoire iPhone 6 Plus

Test indoire Samsung Galaxy Note 3 + crapaturile lui iPhone

Retineti ca aceste teste pot sau nu pot fi de incredere ! Ramane de vazut cum vor reactiona posesorii de iPhone 6 Plus, daca vor avea probleme cu telefonul si daca acesta se indoaie intradevar sau nu. Oare Apple le va inlocui daca problema persista?

sursa 

Ce parere aveti?